torstai 31. tammikuuta 2013

Pyöreitä

Kortiston haasteessa haettiin pyöreitä. Minulla se on pyöreitä muotoja kortissa.

Kokeilin stanssata kabinet-kortista jättikokoisella pipariympyrästanssilla hitusen pyöreämmän ja leimakuvaksi valikoitui tuttuakin tutumpi jumbokukkanen. Kukka on embossattu värittömällä jauheella ja suihkutettu Dylusions suihkeilla (kahta eri keltaista ja oranssia). Hitunen kimalleliimaa vielä päälle.

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

P*skarteluhaaste #173 - Luonnos

P*skiksessa mentiin tänään mukavan luonnoksen pohjalta.

Lähdin käyttämään leimattua kuvaa pitkästä aikaa, tosin väritykset menivät aika minimaaliseksi DI musteilla ja hitusen näyttää tuo kuva killuvan kokonaisuudessa yksinään... Mutta se ei ole luonnoksen vika vaan toteutuksen. Mutta hyvin ruskea-valkoisella linjalla mentiin. Tykkään itse kukista, avainkoristeesta, taustapaperista ja kakkupaperista. Livenä kortti näyttää paremmalta :)

Vuoroin vieraissa - Anskin inspiroimana


Vuoroin vieraissa-haasteessa oli esittelty kotimainen vaikuttaja eli Anski! Itsekin kuulun Anskin blogin seuraajiin ja hänellä on ehdottomasti uniikki, runsas tyyli ja mahtava värien käyttö. Haaste ei siis ollut mitenkään helppo, sillä vaikka ihailen hänen töitään, niin oma tyyli on jotain ihan muuta.

Haasteet alkoivat ihan materiaalivalinnoista - minä en osta kaupasta samanlaisia papereita, sellaisia joista on helppo leikellä kuvioita (minä stanssaan, kun olen laiskimus...). Onneksi kirpparilta olin ostanut "sikaa säkissä" ja sieltä löytyi yksi paperi, joka oli romanttinen ja sopivia leikattavia täynnä. Värimaailmaksi yritin valikoida "Anskin tyyliin" enemmän kontrastia - pinkki ja vaaleansininen ovat kyllä maltillinen ratkaisu mutta kuitenkin oikeaan suuntaan. Tälläistä siitä sitten syntyi. Ne roiskeet muistin unohtaneeni vasta kun kuvasin valmista tuotosta.... Parit vaaleansiniset tai valkoiset roiskeet olisivat kuuluneet myös sivuun.

Ja tänä vuonna voisin yrittää hankkia itsestänikin niitä kuvia - koska tunnen sopivani paremmin itse tälläisten romanttisempien sivujen kohteeksi ja minusta ei ole juurikaan kuvia. Ja oikeastaan tälläisten sivujen tekeminen on ihan kivaa!

tiistai 29. tammikuuta 2013

Malla-laiva - Malla boat

Vielä varastoissani on kuvia kesän Lapin-reissusta ja retkestä kolmen valtakunnan rajapyykille. Ne olisi hyvä saada dokumentoitua ennen seuraavaa kesää.... Sketchbook365 tarjosi hieman haastavan pohjan sivulle - en ihan näin paljon elementtejä itse laittaisi sivuun (enää...). Mutta sillä sai käytettyä noita kuvia!

Olen tyytyväinen viireihin, mutta muuten sivu on hieman sekava. Yritin rajoittaa värimaailmaa (sininen, harmaa, musta) kuvien mukaisesti. Paperit mm Authentique, MyMindsEye, EP. Vanerikoristeet sponssipussista Askartelupirtiltä ja nappi on arpajaisvoittoja Emmon Vuoroin Vieraissa-haasteesta.

With this layout I participate to February Sketchbook365 challenge. Pictures are from me and my family's trip to Lapland where we visisted the "stone" in the borders of Finland, Sweden and Norway. For a part of the trip we used a Malla-boat.

maanantai 28. tammikuuta 2013

Ystävyyden puu - ystävänpäiväkortti

Sinellin kuukauden korttikisassa oli aiheena ystävänpäiväkortti ilman punaista. Lähdin kokeilemaan ensimmäisen kerran mixed media-tekniikkaa kortissa.

Kokosin puun napeista, helmistä ja kukkasista pahvin päälle. Käsittelin kaiken gessolla ja sen jälkeen sävytin kortin sinisen ja vihreän sävyisillä perfect pearls puutereilla. Taustassa on valkoista puuteria. Lopuksi pieni mistaus vedellä, jotta puuteri kiinnittyy. Teksti on sivelty reunoistaan myös puuterilla.

Tämä on omasta mielestäni onnistunut tauluna, mutta korttina mixed media on hankalaa. Materiaalit ovat painavia ja työstä tulee iso. Tämäkään ei mahtunut normaalille korttipohjalle ja tein suuremman korttipohjan paksusta akvarellipaperista tukemaan työtä. Ja se ei pysy pystyssä ilman tukea :D

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Talvista vintagetunnelmaa

Lisää vintagea eli It's all about Vintage and Beauty-haasteessa oli aiheena Talven tunnelmaa. Tuunasin vanhaan tyyliin jouluna tulleen paperipussin. Talvista tunnelmaa toivottavasti tuovat vaaleat sävyt, lumihiuteleet ja lämpimästi puettu tyttönen.

Materiaalit:
Paperit: Silppuja, Kuva: Pion Design, kakkupaperi, kirjan sivuja,
Stanssit ja lävistimet: Martha Steward: Lumihiutale, GoKreate: pitsiympyrä, Magnolia: Lehti
Muuta: Sideharsoa, pompulanauhaa, erilaisia valmiskukkasia, puolihelmiä

lauantai 26. tammikuuta 2013

Valkoinen vintagekortti

Vintage-haasteessa Koukussakortteihin-yhteisössä oli aiheena täysin valkoinen kortti. Tässä olikin haastetta kerrakseen, koska tyylin piti vielä mennä vintageen ja muita värejä kuin valkoista ei hyväksytty...

Tein kortin viime viikonloppuna Askartelupirtissä ja konsultoin valinnoissani haasteen vetäjää Päpsyä. Toteutin työn lähinnä stanssaten ja valmiilla kukkasilla. Kohokuviointikansiot olivat tietysti kotona, mutta onneksi Mileksi auttoi ja Päpsyltäkin piti vähän oikean sävyistä DI-mustetta lainata. Mutta onneksi on askartelukavereita!

perjantai 25. tammikuuta 2013

Nauhataivaan DT - minialbumi

Joulun alla minut valittiin Nauhataivaan DT-tiimiin. Sain pari viikkoa sitten ensimmäisen Nauhataivaan DT-paketin ja sieltä kuoriutui mm ihania kukkasia, pitsinauhaa, lehtinauhaa ja erilaisia kukkanauhoja. Noita kukkasia täytyy itsellekin ostaa lisää.

Päätin tehdä näistä materiaaleista minialbumin. Albumin sivut on maskailtu erilaisilla stanssatuilla kuvioilla ja värit ovat ColorWash suihkeita (violetti ja kahta eri sävyä sinisiä). Käsittelin osan nauhoista samoilla suihkeilla sekä gessolla ja kohoväreillä/glitterillä. Osan kuvista kokeilin pilkkoa kolmeen osaan tehosteeksi.






Nauhataivaan blogista näet mitä muuta ihanaa voi samoista materiaaleista tehdä!

torstai 24. tammikuuta 2013

Skräppäystä Elenan tyyliin

Vuoroin vieraissa-haasteessa oli tällä kertaa taidokas Elena vuorossa. Haasteessa piti heittäytyä naiselliseksi, tuoda kerroksia, kukkia, koristeita ja helmiä ja harsoa työhön.

Siis apua - minun pääasiallinen skräppäys kohdistuu 6-vuotiaaseen miehen alkuun tai vaikkapa retkeilyharrastukseen :D No aihe on houkutteleva ja toin sitä naisellisuutta ja kukkasia työhön. Hämmästyttävää on, että työssä en käyttänyt kuin pohjaan kuviopaperia ja kaikki muu meni joko valkoisella kartongilla tai koristeilla. Kerroksellisuutta siis ei ihan niin paljon ollut.

Embossasin taustaan valkoisella muutaman ison jumbokukkasen ja kehystin kuvan kukilla ja koristeilla. Journaling kiertää kukkarykelmää. Otsikko on suoraan napattu arkista.

Hitusen sävytin mistillä kukkia ja kokeilin huiskia roiskeita sivuun. Pääosin roiskeet kylläkin jäivät työhuoneen lattiaan ja testini suihkia colorwashia ensin käteen ja siitä sitten työhön meni ihan katastofiksi. Colorwash muuten jää hyvin kiinni käteen - mulla oli sitten turkoosi kämmen pari päivää pesuista huolimatta. Todella kiva mennä töihin :D

keskiviikko 23. tammikuuta 2013

P*skarteluhaaste #172 - Valkoinen + oma valinta

P*skiksen aika! Haasteessa piti valita valkoisen kaveriksi joku toinen väri ja minulla se nyt oli musta.

Halusin testata Paperilohikäärmeestä hamstraamiani Octopode Factoryn leimoja. Niitä olisin halunnut kaikki, mutta yritin pysyä lähempänä kohtuutta...   Tässä on tuollainen hauska pöllö ja "härveli". Embossasin leimoja mustalla kohopulverilla.

Kaveriksi tuli maskipakkauksen taustakartonkia (kierrätystä jees!), teippejä, lamppu, tapettia ja teksti "hei kuka siellä on" on tehty tarroilla. Kuvat heijastavat nyt hirvittävästi ja pitää keksiä tähän ratkaisu. Pahoitteluni...

tiistai 22. tammikuuta 2013

Tauko Riikan innoittamana

Jos sunnuntaina menin Emmon johdolla, niin lauantaina oli Paperiliittiminen Riikan Gesso-kurssi työlistallani.

Työssä piti pohjustaa gessolla ja sideharsoilla joku "kamala" paperi työn taustaksi. Sen jälkeen gessoilimme siihen maskeilla lisää tekstuuria ja lopuksi suihkeilla väriä. Myös kukat käsiteltiin gessolla ja misteillä. Sivun layout seuraa Riikan mallia.

Tästä(kin) työstä tykkään, tosin olisin voinut gessota taustaa ehkä hitusen vahvemmin. Muuten väritys onnistui ja sivusta tuli vahvoista väreistä huolimatta kohtuu ilmava. Paperit sopivat hyvin kuvaan!

maanantai 21. tammikuuta 2013

Bloginamut - Emmo arpoo


Olettehan huomanneet, että Emmo arpoo!

Mixed Mediaa Emmon johdolla

Viikonlopun Askartelupirtti on nyt ohi ja minulla ainakin oli kovin mukavaa. Tuli tehtyä ihania ostoksia (paljon albumeita skräppäykseen ja outoja leimoja..), osallistuttua kursseille (ja vähän vedettyäkin yhtä) sekä tietysti turistua uusien ja vanhojen tuttujen kanssa. Ja raahattua aika monta laatikkoa myytäviä tavaroita, säädetty diskovaloja, muovitettu pöytiä ja kaikkea sellaista pientä taustahommaa. Minä kyllä tykkään tälläisistä tapahtumista :D

Sunnuntaina osallistuin Emmon Mixed Media kurssille, missä tehtiin canvas-pohjalle työ. Gessoa, gel mediumia, mistejä, papereita, pitsiä, nappeja, kukkia, koristeita ja vaikka mitä. Vähän raotin omaa koristelaatikkoani ja lisäilin mm reippaasti kukkasia tähän sivuun.

Minä pidän tästä lopputuloksesta. Kotona vastaanotto oli vähän vaihtelevampaa - jälkikasvu ilmoitti että taulun saa ripustaa hänen huoneeseensa ja aviomies katsoi kauhunsekaisin tuntein tätä ja toivoi että sitä ei ripusteta olohuoneeseen... Mutta eikös ne todelliset taiteilijat tunnusteta vasta vuosikymmenten tai satojen jälkeen? Aviomies raukka tulee kärsimään näistä jatkossakin, sillä minä todenteolla innostuin...

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Angry birds

Itse pyörin tänään vielä Askartelupirtillä innokkaana oppimaan uutta, tapaamaan uusia ja vanhoja tuttuja, joten tämä postaus on ajastettu...

Tässä työssä halusin kokeilla Anun putiikkien pahvisia sanoja. Niistä löytyy paljon matkustamiseen liityvä sanoja, mutta myös tämä Angry Birds, joka on meillä aika moinen hitti. Tausta on saanut vähän mistiä seurakseen ja 4Heures37 papruja.

perjantai 18. tammikuuta 2013

Syksy tule!

Sivu lähti liikkeelle ihanista kärpässienistä syksyisessä metsässä. Kaveriksi tuli erilaisia punertavia paperisilppuja 4Heures37-papereista ja taustaan on suihkautettu hieman punaista mistiä kakkupaperin läpi.

torstai 17. tammikuuta 2013

Maailman paras päivä

Tämä sivu kertoo lapseni parhaasta päivästä - se oli se päivä, jolloin vihdoin kokosin hänelle kellarissa odottaneen parvisängyn... Toteamus parhaasta päivästä on kestänyt nyt ainakin vuoden, eli taisi tulla ihan oikeasti sydämestä!

Sivu lähti liikkeelle aikoinaan CSI haasteen väripaletista, mutta en koskaan ehtinyt siihen sen enemmän osallistua. Sivu on koottu jämäpaloista ja kokeilin sovittaa sitten tuon pilkullisen paperin taustalle. Kokonaisuus on minunkin makuun vähän raskas. Samalla kyllä kokeilin erilaisia embossausmusteita, mitä olin kaupasta löytänyt. Embossauskynä toimi toimii ihan kivasti ja sillä voi vaikka doodlailla kukkasia (jotka eivät kyllä sovi sivuun yhtään...). Toinen löytö oli embossausdabber, joka sopii tosi hyvin maskien ja sapluunoiden kanssa. Kokeilin sen kanssa tehdä vähän sydämiä...

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

P*skarteluhaaste #171 - Resepti

P*skiksen aika eli keskiviikko on koittanut. Jälkikasvu kiirehti kuviskerhoon, joten minulla oli rauhallinen hetki kotona askartelun kera. Resepti houkutteli kummasti johonkin romanttiseen, sillä työstä piti löytyä TAGI, PITSIÄ ja KUKKIA.

Avasin Priman kukkapussin, stanssailin GoKreaten ja Magnolian stansseilla koristeita ja yksi Pion Designin vintage-kuva. Paperit olivat My Mind's Eye:n. Minä olen tyytyväinen lopputulokseen, vaikkakin tuntuu, että kaikki vintagekorttini noudattelevat jotain samanlaista kaavaa... Ilmeisesti pitäisi harjoitella jotain toisenlaista pohjaa, koska esim teen noi kukkaset lähes aina tuohon samaan reunaan...



Päiväni oli tänään erittäin mielenkiintoinen, sillä pääsin tutustumaan SPR:n keskusvarastoon. Täytyy nostaa Suomen SPR:lle hattua työstään. Tiesittekö, että maailmalla katastrofeissa SPR:n kenttäsairaaloita (Emergency Response Unit) tulee Euroopasta vain Suomesta, Norjasta ja Saksasta. Sairaala on Tampereella kiveen louhitussa varastossa odottamassa hetkeä, kun se pitää lähteä välittömästi toiselle puolelle maailmaa. Tai oikeastaan Suomesta on valmius lähettää erilaisia sairaaloita (pari terveyskeskusta, kirurginen sairaala tai tavallinen sairaala)... Aikaa ei ole paljon, sillä sairaalan pitää olla jo hälyytyksestä neljän tunnin päästä Helsinki-Vantaalla. Sairaalan kuljettamiseen tarvittiin viimeksi 7 rekkaa. Mukana tulevat mm maastoautoja, pieni traktori ja tarpeen vaatiessa oma trukki. Tampereella on lisäksi valmius lähettää perusleiri 20000 kodittomalle ihmiselle. Siellä muuten oli "muutama" teltta, sänky ja peitto varastossa.... Ja 100 000 pakettia saippuaa ja oma vedenpuhdistuslaitos.


tiistai 15. tammikuuta 2013

Askartelupirttiä ja uusia skräppihaasteita

Viime hetken muistutus viikonlopun Askartelupirtti-tapahtumasta Tampereella. Tilaisuus on avoinna myös päiväkävijöillä ja meillä on tarjolla hienoja kursseja! Kursseille ja tilaisuuteen voi vielä ilmoittautua.




Sitten skräppääjille hyviä uutisia - oletteko jo huomanneet uuden haaste-blogin?


maanantai 14. tammikuuta 2013

Wilkas





Skräppäyssuoni on taas sykkinyt viikonloppuna. Innostuin CSI haasteiden erilaisista värikomboista - ilman näitä haasteita käyttämäni värit olisivat jotain hyvin samanlaista.... Esimerkiksi en varmaan ajattelisikaan yhdistäväni vaaleata sinistä ja punaista keltaiseen, mutta yllättävän virkistävä yhdistelmä tästä tuli. Paperit valikoituivat EP:n paperikoista ja käytetyistä kirjansivuista. Nuottikuvio sinisellä kartongilla on embossattu mustalla pulverilla. Koristetarrat EP, vanerikuviot Studio Calico (olin suorastaan unohtanut että ostin näitä syksyllä messuilta) ja hitusen nappeja. Keltainen sydännappi taitaa olla Paperiliittimen Riikan tekemä :)


sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Kevään auringot

Skissedilla on myös niitä ulkomaisia haasteita, mihin olen miettinyt osallistumista ja eiköhän sitä taas repäistä uuden vuoden kunniaksi.

Simppelillä tyylillä mennään. Tausta on sumuteltu ja revitty. Koristeina on vain muutama metallikukka ja eyelet sekä teippejä....

Huomaan nykyään heti, että valokuvilla on merkitystä skräppäyksessä. Tässä oli mukavat ja kirkkaat kuvat, joihin oli mukava sävyttää kokonaisuus. Tai oikeastaan lähdin tekemään ensin taustaa ja sen jälkeen etsin kuvapinosta sopivat kuvat.... Mutta siltikin huomaan kuvien merkityksen kokonaisuuteen. Kuvat valittiin juuri tuon fleecetakin ja leskenlehtien keltaisen takia.  Kännykkäkuviksi nämä olivat harvinaisen onnistuneita - keli oli kyllä täydellinen aikoinaan kuvan ottamista varten.

I participate with this layout to Skissedilla challenge no 192.


lauantai 12. tammikuuta 2013

Lahjarasia

Vielä jotain jouluista vaikka tammikuuta mennään jo. Tässä tuunattu lahjarasia omalle äidille. Tein rasian päällystämisen niin, että sitä voi halutessaan kierrättää seuraavaan lahjaan.

Rasian paperit ovat graphic45, vintagekuva Pion Design, leikkureina Marthaa....


perjantai 11. tammikuuta 2013

Mummolassa on mukavaa

Skräppisuoni on sykkinyt ja tässä vähän yksinkertaisempi ja vähäeleisempi työ. Taustaan on maskattu muutama tähti ja leimailtu hieman. Kokeilin laittaa journaling:n kiertämään kuvioita ja se tuntuu ihan sopivan tähän työhön.

Värimaailma valikoitui siniseksi, koska käytin pääosin Kortiston arvonnassa voittamiani nauhoja. Kangasnappi on myös tehty Nappikauppa Punahilkan materiaaleista ja näitä oli itsekin todella helppo tehdä!

torstai 10. tammikuuta 2013

Kivierämaa

Olen seuraillut jo jonkin aikaa CSI haasteita - niissä on usein houkutteleva setti elementtejä, mitä pitäisi upottaa työhön, mutta siltikin valinta ei ole liian rajattu. No tällä kertaa päätin osallistua haasteeseen vaikka värimaailma oli todella haastava minulle. Jostain syystä vielä valitsin hempeisiin väreihin hyvinkin karun kuvan. Tai se sitten sopi tuohon laventeliin.... Ei kyllä mikään mestarityö, mutta kokeiltu nyt ainakin on.

Käytettävät värit:
  • Dusky Pink (joku puuterinen pinkki - itse totesin että OAn paperit vastasivat erittäin hyvin Promarkerin vastaavaa sävyä. Myös käytetyt teipit ovat samaa sävyä vaikka näyttävätkin kuvassa oranssilta!)
  • Laventeli - Kuvan taustalla oleva kartonki
  • Pale Blue - vaalea sininen löytyy kuvan takana olevista OA:n papruista
  • Green Tea - vihreätä löytyy lehdistä ja napeista, tosin tässä ei menty nyt oikeassa sävyssä....
  • Harmaa - Taustapaperi
Todisteet:
  • Kukkia löytyy kuvan karuuden tasapainottamiseksi valmiina ruusuina, lävistettyinä pikkukukkasina kuin gessotettuna taustalta
  •  Metallia  on muutama eyelet
  • Texture paste on minulla gesso
  • Scallops eli piparireuna löytyy
Todistajanlausunto:
  • Pipariympyrät journalingin ympärillä

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

P*skarteluhaaste #170 - Bingo

 Minä olen ehdottomasti BINGO ihmisiä, joten tämän päiväinen p*skis on siis juuri minua varten tehty!

En osannut valita kahden rivin väliltä, joten kokeilin tehdä molemmat. Ylempi kortti on tehty rivin - niitti, yhden värin sävyt, tähti - mukaan ja alempi on taas - kulman pyöristys - niitti - helmi.

Kummassakin kortissa on leimat Urban Life setistä, jonka hankin Paperilohikäärmeen avajaisista!
Paperi on leimailun jälkeen sumuteltu harmaalla Glimmer Mistillä.Ylemmässä on niittien (no noita eye lettejä, lasketaanko niiteiksi?) lisäksi vaadittuja helmiä ja mustat tähdet on kohotettu tarroilla. Alemmassa niittien kaverina on alkoholimustetahroja.

Omasta mielestäni taitaa tuo alempi olla parempi, vaikka kaikki läiskät eivät levinneet ihan niin hyvin kuin toivoin. Olen selvästi väri-ihmisiä kuin harmoonisen harmaan kaveri...

Ja nyt myös huomasin, että vesileimakin pitäisi vaihtaa uuteen vuoteen sopivaksi. Höh.


tiistai 8. tammikuuta 2013

Roiskintaa

Työpöydän siivoaminen jatkuu askel askeleelta. Laatikkoon oli kertynyt koeroiskintaa eli aikoinaan mistien ja maskien testausta. Tämä näyttää ihan siltä, että maskia on käytetty myös "leimana" ekan kierroksen jälkeen. Kukat on myös stanssattu musteilla värjätyistä papereista ja vielä hitunen väriä on vielä lisätty joukkoon. Kukkanen on koristeltu metallikoristeilla ja pearl maker:llä. Pohjan vahva väri on sekoittunut pearl maker helmiin niiden kuivuessa ja lopputulos on yllättävän hauska - sävy sävyyn helmiä.

Siipi ja kellotaulu ovat löytöjä Tampereen uudesta askartelukaupasta Paperilohikäärmeestä!

Osallistun tällä kortilla Koriston haasteeseen, missä piti löytyä TEE-SE-ITSE-KUKKA.

maanantai 7. tammikuuta 2013

Haaste Timpan tyyliin - Bingo

 Lupasin, että vuodelle 2013 blogissa näkyy paljon enemmän kokeellista työtä :) Tässä on vuoden eka mixed media-työ. Tämän innoittamana voi käydä osallistumassa Timppa-haasteeseen KK-sivustolla!

Innoittajana tässä on Timpan lisäksi Finnabair. Työ on oikeastaan tuunaus alkuaikojen yksinkertaisemmasta työstä. Näitä ei kyllä heti tunnista samalta pohjalta tehdyiksi, mutta kyllä tarkkasilmäinen löytää vanhoja elementtejä tuolta taustalta.

Työssä on siivottu työpöytää pikkusälästä, sivelty paljon gessoa, tupsuteltu Perfect Pearls puutereita (vihdoinkin löysin näille täydellisen käyttökohteen), lisäilty alkoholimusteita ja Rangerin emali"ainetta". Tuo jälkimmäinen on tuntunut kortteilussa ihan turhalta aineelta, mutta NYT se on täydellinen raikastamaan raskaampaa värien käyttöni näissä töissä. Ai niin, kukat on ensin embossattu jämäsotkupulverilla ja sen takia PP kivasti helmeilee pinnalla....


sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Keinuen


Onnittelukortteja toivottavasti tarvitaan vuona 2013. Tämä kortti on hyvin graafinen väreiltään, vain hitunen vaaleanpunaista ja violettia löytyy mustan ja valkoisen kaverina. LOTV:n kuva taisi tulla lehden kylkiäisinä ja kokeilin reunustaa kuvaa lehtileimalla, jotta keinu ei täysin roikkuisi ilmassa.

Tällä kortilla onkin hyvä osallistua Arkkikaupan haasteeseen, sillä aihe siinä on vapaa!

lauantai 5. tammikuuta 2013

Matka metsään

Joululomalla pääsin vihdoin printtaamaan kuvia varastoon ja kevätretkeltämme oli monta kivaa kuvaa taltioitavaksi. Sketchbook365-haasteen luonnos kuusineen innosti valitsemaan reissukuvan tähän leiskaan. Muuten siivosin pöydällä olevia papereita ja koristeita. Olisi nimittäin ihanaa löytää se pöydän pinta sieltä kevään aikana :)

I participate to Sketchbook 365 challenge with this page. It tells about my hiking trip with my son last spring. Title is called "Trip to forest".

perjantai 4. tammikuuta 2013

Lahjarasia ja kortti

Tälläinen pieni rasia ja sen väreihin sopiva kortti valmistui lahjaksi ystävän tyttärelle. Pitäisi vielä keksiä sopiva täyte tuonne rasiaan.

Kortti osallistuu tammikuun StampARTicin haasteeseen, missä tällä kertaa oli luonnos pohjalla.

With this card I participate to this months StampARTic's challenge.



torstai 3. tammikuuta 2013

Vuoroin Vieraissa - Noomiy

Vuoroin vieraissa-haasteessa oli tällä kertaa innoittajana Noomiy. Haaste kuului näin "Tällä viikolla tehdään raikasta ja freesiä! Valitse taustaksi valkoinen tai muu raikas väri ja valitse sivuun ilmavia ja kevyitä koristeita."

Tämä on hyvä harjoitus vaalentaa omia töitä. Taustan vaaleus raikastaa tässä ihan kivasti tuota tummempaa punaista sävyä työssä. Punainen tulee kuvasta pojan paidasta (kuva heijastaa ihan kamalasti, eipä tarvitse blurrata tällä kertaa ollenkaan...). Journaling on piilossa kuvan takana, otsikko on tehty Anun Putiikkien chipboard-sanalla. Tällä kertaa sana on päällystetty ensin massalla, sävytetty mistillä ja päälle vielä kimalleliimaa.... Värit ovat kyllä jouluiset, mutta yllättävän raikkaat kesäiseen sivuun. Tai ainakin minulle kelpaa :D

keskiviikko 2. tammikuuta 2013

P*skarteluhaaste #169 - Easel


Mikäs voisi olla ihanampaa kuin keskiviikko, lomapäivä ja vielä yksin kotona, niin ja tietysti edessä p*skiksen haaste. Haasteen aiheena oli telinekortti (Easel), mitä en olekaan tehnyt pitkiin aikoihin.

Omaan reseptiini kuului GoKreaten stanssit, valkoista paksua kopiopaperia, maski ja Dylusions suihkeita. Niin ja pari valmiskukkasta myös, vaikka olin jo jossain vaiheessa luvannut, että teen kaikki käyttämäni kukkaset itse alusta asti. Kukkasten keskellä on rykelmä värittömiä siemenhelmiä.

Ja tälläinen siitä sitten syntyi. Hitusen musta väri levisi nostettaessa maskia, mutta tulos on vielä siedettävä. Täytyykin tehdä enemmänkin kortteja suihkeilla leikkien, tämä on vaihteeksi kivaaa. Olen tehnyt niin paljon vintage-kortteja jouluksi...