keskiviikko 25. toukokuuta 2011

P*skarteluhaaste #92 - Bingo

P*skiksessa bingoiltiin tällä kertaa. Oma rivini oli pyöreä muoto - timantti - 3 paperia. Innostuin hirvittävästi ompelemaan ja nyt tulee kohta liukuhihnalta kortteja joissa on ommelta siellä sun täällä ja paperinappeja :) Intouduin napsuttelemaan jämäpapereista urakalla ympyröitä, ja jonnekin ne on kaikki käytettävä eli sitä sitten tulevissakin korteissa upotetaan kortteihin. Tässä kortissa oli lopulta yksinkertainen resepti. Leimakuvan olen saanut KK Salaisista toiveista, sen värittelin Promarkkereilla ja hitusen distressejä. Stanssattu pipariympyrä, nappi ja pari haaraniittiä sekä ne timantit pojan vyöllä. Papereissa pidättäydyin nyt kiltisti kolmessa... Lehtikuvioitu paperi jotenkin sopi remppareiskan kanssa, joten sieltä hain värimaailman.

Nyt sitten viimeistelemään niitä muitakin kortteja...

12 kommenttia:

 1. Kiva tunnelma ja värit :0) Ja kaivaisipa joku mullekin tilaa ompelukoneelle...Huokaus :0)

  VastaaPoista
 2. Tähän ommel sopii tosi hyvin! Leimakuvan hiusten kiharat ovat melkein siksakkia myös. Valloittava hyvänmielen kortti.

  VastaaPoista
 3. Kivan kortin olet tehnyt. Tuo siksak on tosi kiva.

  VastaaPoista
 4. Ihana. Värimaailma miellyttää ja kuva on mainio.

  VastaaPoista
 5. ihanat värit ja ompeleet on kiva lisä!

  VastaaPoista
 6. Hauska, hyväntuulinen kortti. Jännä kun johonkin uuteen tekniikkaan tms hurahtaa, niin sitten sitä pitää käyttää lähes joka kortissa. (nimimerkillä kokemusta on.) :)

  VastaaPoista
 7. Tykkään tästä kovasti, kiva toteutus!

  VastaaPoista