keskiviikko 28. marraskuuta 2012

P*skarteluhaaste #165 - Bingo

Nyt kun joulukortteja on tehty niin ahkerasti, että aihe alkaa tursuta korvista, on hyvä keskittyä taas skräppäilyyn. P*skiksessa oli numerobingo ja tämä työ sopii siis sinne, koska rivi 5-1-2 toteutuu reseptillä: 5 teippiä, 1 kuva ja 2 leimaa.

Tässä sivussa kokeilin taas omatekoisia leimoja (kamera ja tekstileima "kaksi kärpästä yhdellä iskulla" Imagepacilla tehtynä. Tekstileimojen teko on kyllä hyvin helppoa ja ainostaan leimojen valotus kannattaa pitää minimissään, jotta ne eivät kovetu liikaa koneessa. Tätä leimaa olisi voinut valottaa ehkä hitusen vähemmän aikaa, koska se pääsi hitusen liikaa kovettumaan. Leimaamista varten siis tarvitsin liimapisteen, jotta leima pysyi hyvin blokissa. Netistä pystyy lataamaan lisää sopivia fontteja käyttöön. Itse huomaan kaipaavani kunnon kaunokirjoitusta (kun oma käsi ei muka taivu) ja kunnon konekirjoitusfontteja. Seuraava haaste on se verbaalinen, kun pitää keksi hyvä lausahduksia. Koemielessä tein noita sananlaskuja ("aikainen lintu nappaa madon" tms), jotka voisivat hyvin toimia juuri skräppäyksessä.

Muuten tausta on harvinaisen vaalea minun tekemäksi - vain hitusen perfect pearlseja ja DI mistiä (sinisten sekoitusta) suihkauteltu pohjaan sapluunan läpi (joka on siis tarrakirjainten ylijäämä muovi)... Teippejä ja leimoja tykkään selvästi eniten käyttää näissä taustoissa. Saa nähdä, onko se vain ajan trendi vai tulisiko siitä mulle tavaramerkki.

3 kommenttia:

  1. Kivan näköinen sivu, kauniit värit :) Mukavia leimoja olet tehnyt!

    VastaaPoista
  2. oih, minä kyllä tykkään vaaleasta taustasta, sivussa on toooosi kivat värit! Ihana kuva, kun siinä on nuo filminauha reunat! Huippu hieno koko työ!

    VastaaPoista
  3. Mahtava leiska, tasapainoinen ja mielenkiintoinen. Ja omatekemät leimaisimet, vau!

    VastaaPoista