perjantai 7. helmikuuta 2014

10 vuoden jälkeen

Sivusta tuli väritykseltään yllättävän tuju. Yritys oli alunperin gessolla taittaa skräppipaperia hieman hillitymmäksi. Livenä sivu ei näytä ehkä yhtä rajulta, kuin tässä kuvassa.

Kuvat ovat 10 vuoden jälkeen paikalta, jossa sanoimme tahdon mieheni kanssa. Nyt seuraan oli myös liittynyt se kolmaskin pyörä. Oli oikein kiva päästä käymään samalla paikalla, missä menimme naimisiin. Aika oli kyllä muuttanut maisemapaikkaa - mm viereinen piknik-paikka oli kokenut kovia. Me silloin 10 vuotta sitten saimme syödä mukavasti siellä deluxe-aamiaista. Mutta maisemat olivat yhä yhtä upeat.

2 kommenttia:

  1. Ihana sivu ja aihe! Aivan ihanat nuo valokuvat, missä tämä paikka on?

    VastaaPoista
  2. Paikka on Madeiran itä-kärjessä, mihin aamuaurinko ensimmäisenä näkyy. Meillä oli oma hetkemme siis auringon noustessa taivaanrannasta ja siinä tuli kyllä hienot hääkuvat (auringonnousu ja maisemat). Meri taustalla on siis Atlantti.

    Hauska yhteissattuma oli todella se, että meillä oli aivan sama kuljettaja käytössä kuin 10 vuotta aikaisemmin. Hän auttoi meitä löytämään aikoinaan tämä paikan. Olimme jääneet ehdottomasti hänen mieleensä, oli meinaan hyvin omaperäinen suunnitelma aikoinaan. Kummallakin kerralla tilasimme ihan sattumalta vuokra-auton kuljettajalla - nyt kyllä on miehen limo-palvelun tiedot tallessa, sillä jatkossa kyllä tätä firmaa saarella käytän.

    VastaaPoista