tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kun kaikki ei mene putkeenKuva on otettu syksyllä 30x30 haasteessa, mutta kuvan skräppäys on viivästynyt pitkään. Sivua on tehty pitkään ja hartaasti.

Taustalle on tehty maskilla ja kohopastalla kuvioita, mutta halusin pitää taustan ihan valkoisena. Keltainen paperi on kohokuvioitu ja käsitelty sen jälkeen Djekon kynillä ja kosteuspyyhkeellä. Koristeet hyvin niukkoja - värit on otettu kuvasta.

Niin, mikä ei sitten mennyt putkeen? Tiedättekö sen tunteen, kun sivu on valmis ja sitten tapahtuu jotain.... Kuumana päivänä kannattaa (tein työtä toukokuun helteillä enkä tänään juhannuksen alkuviikolla lumisateessa...) pitää vissypullo hyvin, hyvin kaukana askartelupöydältä. Korkkasin vissyn ja sen jälkeen minulla oli märkä t-paita (no mies tykkäsi), märkä ruokapöytä, ja monta märkää skräppisivua. Itseprintattu kuva ei tykännyt yhtään vesisateesta. Onneksi kiinnipitiävä teippi oli huonoa ja kuvan sai poistettu tuhoamatta muuten onnistunutta sivua ja sitten tilaamaan kuvia valokuvausliikkeestä.

1 kommentti:

  1. Hahaa! Kaikkea sitä tekevälle sattuu! Onneksi sait kuvan irti. Mulle kävi tässä taannoin niin, että sotkin kädestäni mustetta valmiissa leiskassa olevaan kuvaan, naamaan tietenkin. Pyyhkäisin sitten ajattelematta wipesilla. Lähti muste. Lähti myös kerros väriä. Eikä kuvaa saanut irti. Hankasin sitten väriä koko naamasta pari kerrosta ja kuvasta tulikin ihan hauska punertava.

    VastaaPoista