keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Tunnelmia viikonlopun askartelupirtiltäViikonloppu oli taas yksi vuoden kohokohdista eli perjantaista sunnuntaihin Teiskon Murikassa Askartelupirtillä juoruilemassa, shoppailemassa ja toki hieman askartalemassakin... Ja otin mukaan myös lenkkarit ja sentään juoksin lyhyen lenkinkin ettei mennyt vain herkutteluksi ja istumiseksi.
Auto starttasi jo yhdeltä, kun survoimme Millan kanssa loputkin vaatimattomasta tavarakuormasta mukaan.

Viime viikon viisastelut trukista ja rekasta eivät olleet liioiteltuja. Ja mukaanhan otetaan vain kaikkea tarpeellista... Mutta esim yksi ikeakassillinen kirppistavaroita löysi uudet omistajat ja nyt onkin taas tilaa uusille ostoksille.


Kun auto kurvasi Prisman kautta Murikkaan alkoi ensimmäinen kuntoiluosuus. Edessä oli tyhjä liikuntasali, mihin piti laittaa kaikki valmiiksi yli 60 askartelijaa ja 6 kauppiasta varten. Onneksi viime vuoden suunnitelmat pätivät vielä ja tekniikka oli hallussa. Homma sujui nopeasti (ja kiitos viime hetken älynväläyksen eli Bauhausin ns skeittilaudan) ja kaikki pöydät ja tuoli löysivät paikoilleen.Milla ja Maikkis suuntasivat illalla kursseja pitämään ja minä menin ulkoiluttamaan lenkkareita.


Aamulla herätys ja viime hetken valmisteluja vielä salissa ennenkuin jonottajat päästettiin eteisestä sisälle. Päivä kului erinäisissä apuaskareissa ja tuntui, että askartelupöydän ääreen ei ehtinyt millään.


Olin raahannut mukanani siis lähinnä Art Journal-tarvikkeita. Sivut eivät millään edenneet, mutta sain sentään 2 valmista sivua ja jokusen keskeneräisen tehtyä !


Ja lopuksi hallissa näytti sunnuntaina tälläiseltä. En halua nostaa enää yhtäkään pöytää... Onneksi meitä talkooväkeä oli ihan reilusti. Seuraavan kerran sitten taas ensi keväänä. Eikös niin?

5 kommenttia:

 1. Oih. Ihana kuva kooste ♡♡♡ kiitos sinullekin mukavasta viikonlopusta !!

  VastaaPoista
 2. kiitos näistä tunnelmista. Saanen linkittää tämän omaan blogiin?

  VastaaPoista
 3. Kiva yhdistää blogi kasvoihin :)
  Muistan sinut Millan kurssilta (juoksutyttö), kyllä oli toooosi kiva tapahtuma, olin ekaa kertaa , mutten varmasti vikaa! Kevättä odotellessa...

  VastaaPoista
 4. Tottakai saa linkittää ja pistäkäähän linkkejä tännekin, että tietää kurkkailla :)

  VastaaPoista
 5. Ihania tunnelmia. Kiitos mahtavasta viikonlopusta! <3

  VastaaPoista