perjantai 29. huhtikuuta 2011

Vastaisku kaaokselle - eka erä

Tässä pöydässä ne kaikki ihanat kortit syntyvät... Tai jäävät syntymättä, kun mitään ei löydä. Tämä kaaos on ollut ihan kamala. Askartelutilan ihanat artikkelit, kanssablogaajien kauniit kuvat omista askartelusopukoistaan, ovat innoittaneet minua SIIVOAMAAN ja järjestämään omaa soppeani. Eka erä on kai kääntynyt hieman minun voitokseni, mutta taistelua vielä on:

Pääosin säilytän tavaroita tässä kirpparilta pala palalta ostetusta Lundiasta. Kaapinovetkin ovat kahta laatua, mutta eikös se oo vaan persoonallista? Kun ekat Askartelutilan artikkelit ilmestyivät, ryhdistäydyin ensin tämän suhteen ja lisäsin alemmat mustat ovet ja muutaman hyllyn lisää.
  • Oven takana on piilossa Big Shottini ja stanssit (muovilaatikossa, ei hyvä), useampi muukin muovilaatikko sekalaiselle sälällä kuten askartelumaalit ja muut värit, lävistimet , kuumailmapuhallin, jne.
  • Ovien väliin jäävässä välikössä on kaksi salkkua pikkunippeleille kuten koristeille, napeille, chip board kuviolle, jne. Niiden järjestämisessä oli 4-vuotiaan apu korvaamatonta.
  • Paperit ovat mustan oviparin alapuolella. 12" paperit muovisalkussa, kaksi muovilaatikkoa joissa on toisessa muovitaskuissa silppua ja toisessa on pienempiä paperikokoelmia. Miten kaikilla muilla on vain pieni määrä silppua ja minulla aivan kamalasti? Nämä olen yrittänyt lajitella väreittäin (valkoine, kelta-oranssi, puna-pinkki-violetti, joulu, sininen, vihreä, ruskea-harmaa-musta. 
  • Näiden alla on valmiita kortteja korissa, leimasimet ja leimasinvärit muovilaatikoissaan.
  • Lipastossa on järjestämisen varaa: korttipohjia, sekalaisia papereita rullalla, nitojat ja tarroja
Niin ja se siivousprojektin tulos torstailta. Pöytä näkyy ja kaivoin keittiönkaapista vanhat Arabiat hyötykäyttöön. Kaksi kannua kynille ja saksille, tms. Yksi kulho napeille, joita en ole vielä lajitellut ja soppakulho sekalaiselle sälälle joka on NIIN tärkeää. Promarkkerit olivatkin jo aikaisemmin tuossa Ikean reikäpurkissa. Mutta vieläkin mulla on niitä muovilaatikoita pöydällä. Yhdessä on tarrakirjaimet, jotka eivät millään löydä sopivaa paikkaa (olen kokeillut myös mappia), keskeneräiset työt ja CD-laatikollinen lisää silppua, nyt seteittäin....

 

Ongelmakohtia ovat vielä stanssit (iso muovilaatikko ei ole hyvä niiden säilyttämiseen) ja tuo silppu. Mistähän mä saisin sellaisen sopivankokoisen lokerikon tähän työpöydälle niille? Bauhaus tarjosi järeää työkalulaatikostoa (metalli) "vain" 150euron hintaan. Siinä olisi ollut sopivan matalat laatikot. Kolmas asia olisi varmaan jostain luopuminen, mutta en mä nyt sellaista voi tehdä. Oon heittänyt juuri kaksi muovikassillista pientä kangassilppua roskiin....

2 kommenttia:

  1. Miten olisi sellainen sälekori tuohon pöytäpinnan alle? Kiinnikkeet pöydän alapintaan kiinni ja kori siihen. Vähän niinkuin tietokoneen näppäimistöt joskus liukuu esiin.

    VastaaPoista
  2. Tuossa pöydässä on sellainen metallikehikko, mikä vähän vaatisi kikkailua alapintaan kiinnitettävien sälekorien suhteen. Mietin kyllä, jos ostaisin kokonaisen elfan mesh-laatikoston ja pistäisin sen pöydän alle. Siihen saa aika matalia koreja ja läpi ei tavara tipu.

    Laatikosto-ongelmaan on hieman saatu kyllä apua, sillä poikkesin muusta syystä aamulla Lundian myymälään ja poistuin sieltä kasan näyttelyssä olleiden laatikoiden kanssa. Alennukset olivat parhaimmillaan lähes 50%... Pari mustaa oveakin tuli mukaan. Mutta ne vaativat, että minun täytyy vähän järjestellä pöydän takana olevaa lundiaa uuteen uskoon. Se vielä on ollut pyhitetty pääosin kirjoille. Mutta siellä silppu ei ole enää käden ulottuvilla. Toivottavasti mun ei tartte muuttaa koko huoneen järjestystä...

    VastaaPoista