torstai 29. elokuuta 2013

Sadantonnin arvonta - juhlat pystyssä blogissa

Eilen aamulla juhlittiin - 100 000 kävijän rajapyykki ylitettiin ja eikös sen kunniaksi kannatakin pistää megaarvonta pystyyn? En olisi arvannut ihan tähän päätyväni, kun marraskuun pimeänä iltana 2010 rohkaistuin ja loin itselleni blogin. Joulukuussa 2010 blogissa vieraili kuukaudessa 277 kävijää, nyt olen muutaman kerran saanut tuon määrän ylitettyä päivässä :D

Kesällä juhlittiin sadan lukijan rajapyykkiä korttitarvikepaketilla, joten nyt paketti on mixed media/skräppäyspainoitteinen. Toki näitä tarvikkeita voi myös kortteihinkin laittaa. Paketista löytyy mm kanvas-pohja, tarratimantteja, paketti alkoholimusteita, paperiruusuja, erilaisia metallikoristeita (kukkia, perhonen, filigraanikulmia), mixed media-töihin tarvittavaa sälää eli lippuja, uteekoristeita, venäläinen dia, pyykkipoikia, koristesydämiä).

Juhliin ovat tulleet myös mukaan kaikki kaupat, joissa olen mukana DT-tiimissä. Mixed Media-tauluun tarvitaan ehdottomasti sopivia mömmöjä. Setissä on valkoima erilaisia Studio-mediumeja: mm gessoa  ja erityyppisiä multi-mediumeja. Lisäksi onnekas saa myös Americana-akryylimaalien kokeilupakkauksen. Näitä Americanoja olen jo pari kuukautta odottanut kieli pitkällä saapuvan Lohikseen... Jos et siis ole koskaan päässyt näitä kokeilemaan, niin tässä sinulla on mahtava tilaisuus tutustua niihin! Mömmöt lahjoittaa mukaan Paperilohikäärme.


Anun Putiikit lahjoittaa voittajalle 10 euron arvosta chipboard-sanoja ja -kirjaimia, joita voi tuunata työhön sopivaksi ja niitä varmasti riittää vielä useampaan muuhunkin työhön.... Voittaja saa valita sanat ja kirjaimet.Nauhataivaalta tulee taivaallinen paketti erilaisia nauhoja käytettäväksi työhön! Voittajalle on siis luvassa kokonaisuudessaan oikeasti valtaisa palkinto.


Arvontaan voi osallistua 15.9. asti. Palkinto on sen verran iso ja painava, että postitan sen vain Suomeen. Arvontaan pääsee osallistumaan kommentoimalla tätä postausta. Samalla olisi mukava kuulla, mikä saa sinut tulemaan blogiini ja mitä toivoisit jatkossa näkeväsi täällä. Kaikki palaute ja vinkki on nimittäin aina hyödyllistä ja tervetullutta.

61 kommenttia:

 1. Onnea huikeasta lukijamäärästä!
  Itse eksyn blogiisi uusien kiinnostavien otsikoiden perusteella (olen lukija, ja katson kinnostavimmat bloggaukset lukuluettelostani) kurkkimaan ja saamaan inspiraatiota. Usein olen saanutkin!
  Tsemppiä jatkoon, tulkoon blogivuosia vielä iso pino lisää :)

  Niin, ja arvonnassa mukana - ilman muuta!

  VastaaPoista
 2. ONNNEA isosti! Satatonnia on iso luku. Siitä asti kun tutustuttiin niin on ollut ihan pakko lukea blogiasi ja varsinkin ihastella käyttämääsi tekniikkaa. Kyllä mäkin joskus opin (edes osan). Toinen satatonnia on pian jo saavutettu...

  VastaaPoista
 3. Onnea! On ollut mielenkiintoista seurata blogiasi, koska tältä myös löytyy paljon sellaista mitä en itse ole kokeillu ja on vähän vierampaa minulle.

  VastaaPoista
 4. Mahtavat onnittelut.
  Tänne houkuttelee kaikki työt, mutta eritoten mixed media. Se kun kiehtoisi, mutta vielä en ole uskaltautunut kokeilemaan. Eilen kurkein jo noita erilaisia "mömmöjä" sillä silmällä, että taidan tehdä tilauksen Leimailutaivaaseen. Mutta ihanaa olisi voittaa tämä huikea palkinto (jospa olisi Sirpalla Sirpan päivänä onnea) =D

  VastaaPoista
 5. Taisinpa etsiskellä askarteluvinkkejä ihan yleisesti ja tykästyin tyyliisi kovasti.
  Onnea sadastatonnista ja tuokoon tulevaisuus rutkasti lisää,itse ainakin pysyn messissä.

  Ja tietty osallistun arvontaan,oispa nannaa romutuunaajan hyppysiin =)

  VastaaPoista
 6. Käyn aina vähän väliä kurkkimassa vinkkejä uusista tekniikoista ja ajatuksia omiin askarteluihini. Kommentoiminen jää aika vähälle :( Onnea blogillesi ja jatka samaan malliin minusta on kiva tutustua myös uusiin tekniikoihin.

  VastaaPoista
 7. Onnittelut :) ! Blogistasi olen saanut hyviä vinkkejä ja ohjeita joita olen kokeillut. Taittokortit olivat mulle ihan hirvittäviä, mutta nekin jo luonnistuu :) Lisäksi, osaat käyttää värejä todella hyvin, niitä ihailen ja yritän rohkaistua myös kokeilemaan värejä, vielä joku päivä.

  VastaaPoista
 8. Alunperin eksyin blogiisi erilaisten haastesivustojen kautta. Sen jälkeen kävin aina katsastamassa, josko tänne on ilmaantunut jotakin mielenkiintoista. Nyt lukijana toki näkee heti uudet postaukset. Onnittelut huikean kävijämäärän johdosta!

  VastaaPoista
 9. Onnea satatonniselel! Mahtava lukijamäärä blogillasi. Meikäläinen palaa katsomaan uusia tekniikoita ja töitäsi.

  VastaaPoista
 10. Paljon onnea, lukijana kurkin silloin tällöin, nyt tulin fb:n kautta. Aivan mahtavan hieno palkinto, tottakai mukaan!

  VastaaPoista
 11. Paljon onnea! Mä oon alkanut seuraamaan sun blogia kun istuttiin samassa pöydässä ensikertaa Askartelupirtissä tammikuussa. Ihania töitä teet, jatka samaa rataa! :)

  VastaaPoista
 12. Mixed median perässähän se meikäläinenkin täällä kurkkii :D Lohiksen kautta tänne olen alunperin eksynyt :) Onnittelut isosta kävijämäärästä!!

  VastaaPoista
 13. Onnea! Mixed media vetää tänne, olipa se sitten taulun, skräppisivun tai kortin muodossa. Aiheeseen liittyvät vinkit ja pidemmätkin tutoriaalit tervetulleita.

  VastaaPoista
 14. Onneksi olkoon! Löysin nyt blogiisi ensimmäistä kertaa toisen blogin kautta, mutta näin ensivilkaisulla täältä näyttää löytyvän valtavasti ideoita paperiaskarteluun ja skräppäykseen. Taidanpa tulla vierailulle uudemmankin kerran! :)

  VastaaPoista
 15. Paljon onnea! Mahtava kävijämäärä! Facebookin kautta varmaan olen ekaa kertaa tänne tullut kurkkimaan ja sitten aina uudestaan ja uudestaan! Jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
 16. Hurjan upea kävijämäärä. :) Minä käyn blogissasi säännöllisesti ja ollaan Paperilohikäärmeessä törmätty. Käyn blogissasi inspiroitumassa - tottakai - mutta ennen kaikkea oppimassa uutta. Tekniikoista ja tunnelmista. Ihana arvonta voitto ja nukun sormet ja varpaat umpisolmussa ja toivon Onnettaren suosiota :)

  Jatkat vain samaan malliin - niin ihan varmasti käyn yhtä säännöllisesti kuin tähänkin asti. Kiitos.

  VastaaPoista
 17. Käyn katsomassa vinkkejä ja hakemassa uutta. Paljon olenkin täältä saanut apua :).

  x_unrated at hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Onnea hienoista luvuista! Mä tykkään sun blogisi monipuolisuudesta ja käyn täällä säännölliseti kurkkimassa!

  Hyvää syksyn jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 19. Onnea hienosta kävijämäärästä!

  VastaaPoista
 20. Onnea onnea mahtavasta luvusta.
  Käytät rohkeasti ja upeasti erilaisia mömmöjä. Työsi ovat upeita. Siis aivan pakko käydä kuikkimassa kaikki tekemäsi työt :)

  VastaaPoista
 21. Vau mikä kävijämäärä! Tykkään käydä täällä blogissa keräämässä ideoita ja inspiraatiota :). (Ja jos nyt sattuisin voittamaan, on mulla osoite Suomessakin!)

  VastaaPoista
 22. Onnea kävijämäärästä! Tänne houkuttavat yksinkertaisesti työsi, jotka ovat upeita. Aina tosin en ehdi käynnistäni merkkiä jättää... Ja mixed media -työt kiinnostavat, niitä lisää! :)

  VastaaPoista
 23. Onnea lukijamäärästä. Käyn katsomassa uskomattoman upeita töitäsi ja haluaisin joskus osata tehdä edes lähelle jotain sellaista mitä teet.
  Postaukset jossa on kerrottu lähes kädestäpitäen miten joku upea työ syntyy niin ne ovat kivoja.

  VastaaPoista
 24. Olen seurannut blogiasi jo aika pitkään. Aluksi tulin varmaan skräppäysten perässä, mutta olen ihaillut myös hienoja mixed media-taulujasi ja -tuunauksiasi sekä tietysti hienoja kortteja. Monipuolisuus on mielenkiintoista! Tutoriaalit ja vaihe vaiheelta -kuvat ovat avartavia.

  VastaaPoista
 25. Onnittelut kävijämäärästä! Ja onpas upeat palkinnot!
  Blogisi on hyvä inspislähde! Saan sinulta kivoja ideoita erityisesti kortteihin, joita itsekin teen. Varsinkin vintage-tyyli on lähellä sydäntäni. Ohjeet on selkeitä ja kuvia riittävästi ja niiden laatu on moitteeton. Nykyään blogistasi löytyy hyviä tekniikoita myös mixed media-kokeiluihini - kiitokset siitäkin! Ja tuunaus on aina in!

  VastaaPoista
 26. Sulla on hienoja töitä ja usein uusia tekniikoita.

  VastaaPoista
 27. Onnittelut vilkkaalle blogille. Tällä kerralla taisin poiketa Fb:n kautta.

  VastaaPoista
 28. No ohhoh, ompas lukemat! Itselläni käy ehkä just ja just se yksi kävija kuussa :D
  Eksyin tänne Skräppäyksestä hullaantuneet-fbryhmän kautta. Täytynee paneutua tarkemminkin blogiisi kun ehdin, nyt on niin selkä rutussa kun olen vääntänyt muksun synttäreille herkkuja(toivottavasti). :)

  VastaaPoista
 29. Onnea kovasti! Olen varmaan taannoin kk:n kautta ekan kerran tänne kurkkinut. Nyt kun fb:ssä noihin eri ryhmiin enemmän tutustunut niin vähän niinkuin uudelleen löytänyt myös blogisi :)

  VastaaPoista
 30. Onnea huikeasta kävijämäärästä. Huikea palkinto sinulla. Paperilohikäärmeen kautta varmaan olen tänne löytänyt.

  VastaaPoista
 31. En nyt kyllä muista mistä ekan kerran tänne löysin, mutta palannut olen aina takaisin :)

  VastaaPoista
 32. Onnea huimasta kävijämäärästä :) Olen itse tänne sattumalta tieni löytänyt ja tullut sitten jatkossakin aina vierailemaan kun kiinnostaa. Arvontaan ilman muuta mukaan :)

  VastaaPoista
 33. Onnea mahtavasta lukijamäärästä!! Ei sitä koskaan tiedä, mihin päätyy kun matkalle lähtee! :) Olen käynyt blogissasi vierailuilla silloin ja tällöin kun olen nähnyt jossain linkin johonkin blogissasi kiinnostavaan työhön. En nyt muista mitä kaikkea olen katsellut, mutta jatkossa helppo käydä oman blogin sivupalkista kurkkimassa mitä täällä tapahtuu :) Luultavasti eka kerran olen vieraillut blogissasi Koukussa KOrtteihin -sivuston perusteella! kiva nähdän mm. Mixed mediaa, jota en itse osaa ja erilaisia korttejasi.

  VastaaPoista
 34. Paljon onnea! En muista, miten blogiisi löysin, mutta säännöllisesti täällä olen nyt käynyt inspiroitumassa ja katsomassa uusien tuotteiden kokeilujasi. Ja olen tykännyt!

  VastaaPoista
 35. Onnea huikeasta kävijämäärästä! Säännöllisesti piipahdan ennen kaikkea ammentamassa inspiraatiota :) Eri tekniikat kiinnostaa, vaikka ei heti itse kokeilisikaan, niin aina jää jotain korvan taakse.

  VastaaPoista
 36. Onnittelut kävijämäärästä! Enkä kyllä yhtään sitä ihmettele, sillä niin upeita juttuja täällä on. Itse ramppaan täällä ihan yhtenään opissa, hakemassa ideoita ja ihan vain ihastumassa. Minä en ole itse vielä tehnyt muuta kuin kortteja, mutta kaikki ne "muut jutut" kiinnostaa melkeinpä jo enemmän.

  VastaaPoista
 37. Huikea kävijämäärä, oikein paljon onnea siitä! Minut tuo blogiisi toistuvasti etenkin töidesi monipuolisuus. On mielenkiintoista katsoa hyvinkin erilaisia ja eri tyylisiä töitä ja toteutuksia. Toivon, että saamme jatkossakin nähdä monipuolisia, eri tavoin toteutettuja töitä, niistä on kiva bongailla ideoita ja oppia.

  VastaaPoista
 38. Paljon onnea suuresta kävijämäärästä !! Sinulta saa hyviä vinkkeja erilaisiin tekniikoihin :).

  VastaaPoista
 39. Onnea! Arvontaan mukaan :) Olen ollut jo pidempään anonyymi lukija, mutta nyt piti sitten oikein kirjautua bloggerin kautta jotta pääsee osallistumaan :) Blogiisi palaan aina uudelleen hienojen töittesi ja juttujesi takia. Saa itselleni aina inspiraatiota :)

  VastaaPoista
 40. Vau, mikä paketti! Käyn tietysti aina välillä kurkkimassa, mitä oot puuhastellu, erityisesti nuo mixed media -työt ja Paperilohikäärmeen DT-jutut kiinnostaa, ja sitte tietysti osallistumiset vintagehaasteeseen.

  VastaaPoista
 41. Onnea 100-tonnista!!! Olen mielenkiinnolla lukenut juttuja blogissasi erilaisista tekniikoista ja tykkään, kun olet opastanut työvaihe kerrallaan. Jatkathan samaan malliin :)

  VastaaPoista
 42. Onnea hurjasti! Ainakin sen pari vuotta olen jo säännöllisesti kurkkinut blogiisi ja vaikka pidän tyylistäsi kokonaisuutena niin pakko tunnustaa että kyllä ne mixed media-työsi ovat minullekin se isoin juttu! Ne ovat vaan niin upeita että pakko aina FB:n puoleltakin klikkailla tänne kurkkimaan yksityiskohtaisemmin :) Onneksi olkoon vielä hienosta saavutuksesta ja toivon oikein lämpimästi vielä lisää satoja tuhansia kävijöitä blogiisi!

  VastaaPoista
 43. Isot Onnittelut Isosta Kävijämäärästä =)!
  Kortteja käyn kurkistelemassa aika-ajoin...

  VastaaPoista
 44. Oikein paljon ONNEA! Blogiasi tulee välillä kurkittua :)

  VastaaPoista
 45. Onnea huikeasta kävijämäärästä,josta meikäläinen vasta bloggaamisen alkutaipaleilla oleva haaveilen...Aloin käydä kurkkimassa yhteisen DT-pestin kautta, mutta sinulla on paljon myös muuta ihanaa täällä mikä kiinnostaa...itse en ole vielä kokeillut mixed mediaa, mutta aihe kiinnostaa kovasti, eikä vähiten sinun töidesi ansiosta...

  - Ritva

  VastaaPoista
 46. Onnittelut upeasta kävijämäärästä.

  VastaaPoista
 47. Onnittelut! Itse olen vieraillut blogissasi useita kertoja FB:n askarteluryhmien linkityksistä. Kaikkia erikoisempia tekniikkakokeilujasi on ollut ilo seurata :)

  VastaaPoista
 48. Kierrätysmateriaaleja voisit käyttää enemmän, odottelen innolla!

  VastaaPoista
 49. Ohhoh, isosti onnea <3 Aikas huikee määrä erilaisia ihmisiä mahtuu mukaan sataan tonniin!
  Itse eksyilen blogiisi silloin tällöin, tänään fb:n kautta, arvonta mainoksestasi.
  Googlesta usein etsin korttimalleja ja kummasti ne johtavat usein juuri tänne :)

  Olen lumoutunut ja jäänyt koukkuun varsinkin kaikkii tekniikkakokeiluihisi, mitä enemmän erilaisia massoja käytössä sitä kiinnostavammaksi aiheet ja työsi jäljet tulevat.

  Suuren suuret onnittelut vielä kerran :)

  - Suski-

  VastaaPoista
 50. Huima luku, Onnea! Minut on saannut blogiisi aina jokin mielenkiintoinen otsikko, uusi tekniikka tai kuten nyt facebook :)

  VastaaPoista
 51. Upea saavutus tuo 100 000, onneksi olkoon siitä! Meikäläinen käy täällä katsomassa ihania vinkkejä ja sinun hienoa työn jälkeä.

  VastaaPoista
 52. Mahtava saavutus, Onnea!! Itse olen eksynyt tänne toisen blogin kautta ja löytänyt paljon inspiraatiota omiinkin näperryksiin! Loistava blogi ja loistava kisa!!

  VastaaPoista
 53. Onnittelut! Mahtavat lukemat! Paperilohikäärme on vaikuttanut blogivierailuihin, mutta kyllä jotkut haastevastauksesikin ovat tänne tuoneet.

  VastaaPoista
 54. Onnee!1Mahtavaa hienoo tollanen kävijämäärä.Mua kiinnostaa kauheesti kaikki "mömmöjutut" kiva käydä tutkimassa täällä mitä niistä saa aikaiseksi.
  Aikas kivoja ja upeita juttuja .Lisää tällästä toivon minä eli jienoa jatkoa eteenpäinkin.
  Ka mukana arvonnassa ois kiva päästä ittekkin kokeileen"mömmöjä".

  VastaaPoista
 55. Ihana palkinto tiedossa voittajalle! Onnittelut huikeasta kävijämäärästä. Täältä löytyy juttuja laidasta laitaan ja kivoja vinkkejä :)

  VastaaPoista
 56. Onnea huikeasta kävijämäärästä!
  Olet tavattoman inspiroiva ja taitava tekijä, siksi täällä on ilo vierailla :)

  VastaaPoista
 57. Mukaan arvontaan minäkin!! Kortteja katselemaan ja inspiraatiota hakemaan saavuin blogiisi:)
  Wau mikä arvontavoitto!! Nyt pidän peukut pystyssä, josko osuis kohdalle!! Onnea upeasta kävijämäärästä!!!

  VastaaPoista
 58. Kommentoimpa uudelleen, sillä onnistuin mämmäämään äskeisen kommentin. Siis käyn katsomassa hienoja töitäsi ja ideoita. Itse en harrasta skräppäystä, mutta vaikuttaa tosi mukavalta hommalta. Ja tietysti haluan osallistua myös arvontaan=)

  VastaaPoista
 59. Onnea kävijämäärästä :) Olen satunnaisesti tänne aina eksynyt ihan anonyyminä, mutta nyt sitten piti liittyä ihan bloggerin kautta että pääsen mukaan näin ihanaan arvontaan ;) Mahtavan palkinnot olet kyllä kasannut :)

  VastaaPoista
 60. Hurjan paljon onnea hienosta kävijämäärästä!

  Käväisen välillä kurkkimassa töitäsi, tykkään raikkaista kortti-ideoistasi. On myös kiva nähdä erilaisia kokeiluja.

  VastaaPoista