keskiviikko 21. elokuuta 2013

P*skarteluhaaste #197 - Bingo

 P*skiksessa oli tänään julkaistu väribingo. Minä valitsin sieltä rivin, jossa oli sinistä, vihreää ja valkoista. Tällä kertaa mennään parin ennenjulkaisemattoman työn kera. Kesälomalla tuli meinaan urakoitua töitä vähän enenmmänkin kun kerrankin oli aikaa...

Art Journal-sivut on mulle vähän kokeilupaikka kaikelle oudolle tai uudelle. Tyhjä sivu antaa vapaat kädet tehdä, jotain mitä korttiin ei ehkä mahdu. Olen miettinyt mixed media-tauluihin pohjalle enemmän kuviomuotoa ja tällä kertaa kokeilin lintua. No ainakin päästä sen varmaan tunnistaa linnuksi? Innoittajana oli joku video, mikä naamakirjakeskusteluryhmään oli linkattu. Enään en muista kenen youtube-video se oli...

Hahmottelin tussilla linnun ja ryhdyin kokoamaan sitä koristeiden avulla, ihan vain siivosin pöytääni. Pitsiä, helminauhaa, paljatteja, ruusunauhaa, nappeja ja kangasteippejä rutattuna (teippien värimaailma ei sopinut yhtään mihinkään mun tyyliini).

Perinteinen gessoaminen päälle ja sitten värjäys osin DI täyttöpulloilla ja suihkupullolla ja väriläiski vielä päälle alkoholimusteilla. Oikeastaan alkoholimusteet ovat minusta loistavia gesson päällä - vahva väri ja helppo tiputella. Ei niitä tarvitse lasin/metallin/muovin päälle aina vain laittaa.

Lopuksi kokeilin kohopulvereilla "värittämistä". Suihkautin lisää vettä pintaan ja heitin ensin valkoista kohopulveria linnun päähän ja kuumennus. Nokan väritin embossauskynällä ja mustalla pulverilla. Taustan sininen sävy oli jotenkin tunkkainen ja suihkaisin vettä pohjaan lisää ja puhalsin (en siis kaatanut tai ripotellut) ensin sinistä ja sitten vielä valkoista pulveria taustaan "pilkuiksi". Tausta tuli heti paljon elävämmäksi.

Linnun ääriviivoja korostin vielä mustalla tussilla.

Tässä vielä lopuksi värimaailmaan sopiva kortti. Ostin kasan Deep Red-leimoja ja piti kokeilla heti kenkiä ... Tähdet ja filminauha Timppaa. Tausta värjätty DI staineilla ja kenkiä korostettu ProMarkereilla.

6 kommenttia:

 1. Sivu on upea ja tuo kortti on ihan mielettömän hieno!

  VastaaPoista
 2. hieno aj-sivu!!! MAHTAVA kortti!!! =)

  VastaaPoista
 3. Upeita molemmat. vaihdoin leiriä ja ostin BS, katotaan miten kauan on ehjänä.

  VastaaPoista
 4. Kortti on ihan sairaan hieno! Mitkä värit!
  Mä en ole vielä noihin mixed media-juttuihin innostunut...saas nähä koska...

  VastaaPoista
 5. Sun työpöytä on oikea runsauden sarvi, kun kaikkea tavaraa vaan riittää ja riittää :) Upeita töitä nämä molemmat, ei taida olla taivaskaan rajana sinun mielikuvituksellesi!

  VastaaPoista
 6. Hieno kortti ja mikä toteutus,ei voi kun ihastella :)

  VastaaPoista