sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Kortit sanoista materiaaleista

 Sain mukaani Piian ja Jasun mukaani Timppa- (Tim Holtz) aiheiseen korttirinkiin. Piia lähetti aarteita pursuavan kirjekuoren ensimmäisenä ja siitä riittikin materiaalia vaikka kuinka moneen korttiin..  Tässä ovat ensimmäiset kaksi. Tuo eka tuntuu niin sopivalta antaa jollekin uhmaikäisen lapsen ryytyneelle vanhemmalle :)

Toinen kortti oli jouluisempi. Ensin en meinannut ollenkaan käsitellä tuota grunge-paperia, mutta sitten päätin tuoda lumen tuntua lukkoon ja avaimeen. Käsittelin ne ensin harmaalla Distress Ink-musteella ja sen päälle ripottelin sekä valkoista että väritöntä kohopulveria. Efekti oli ihan hauska. Tekstiä en vielä kirjoittanut, koska halusin että sen voi personoida oikein kunnolla. Mutta ajatuksena on letkauttaa jotain joululahjoista. Joulupukki oli kyllä alunperin samassa kuvassa huutavan lapsen kanssa, mutta minäpä pistin ne palasiksi...

Jasu ystävällisesti muisti kuvata materiaalitkin. Minähän ryhdyin vain heti hommiin... Nuo stanssatut kuviot ovat aivan mahtavia aarteita. Onnekseni niitä oli paljon ylimääräisiä :) Lumihiutaleboordi olisi jotain, mitä haluaisin niin kovasti itsellenikin. Pieniä lumihiutaleita jäi vielä yhteen joulukorttiin ja mietin vielä minkälaiseen korttiin ujutan nuo pienet liput mukaan. Kiitos Piialle vielä näitä materiaaleista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti