tiistai 26. heinäkuuta 2011

Inspiroidu 169: Aukko paperissaPitkästä aikaan taas skräppäystä! Katselin jostain blogista CHA uutuuksia ja siellä oli kamera-aihetta leimasimisissa ja chip-boardeissa. Siitäpä sain idean Inspiroidu-haasteeseen.

Kokeilin myös ensi kertaa pyöreätä pohjapaperia, kun jo keväällä olin Papruksessa törmännyt sellaiseen kraftina. Tein kolme kameraa ja sijoitin kuvat objektiivin sijaan (juu, aukkojahan siinä on tehty...). Koristeet ovat aika simppelit, tuhlasin ainoastaan hieman My Mind's Eyen Alphabet Soup pahvikuvioita ja papereita tähän.

Täytyy sanoa, että tykkäsin tästä kameraideasta, joten sitä tulee korttipuolellakin lisää :D

4 kommenttia:

 1. Makee sivu, ihastuin kovasti noihin kameran mutoon leikattuihin papruihin! Tarkoittaako tuo chipboard näitä, ja oletko ostanut valmiina ne vai jollain leikkurihärvelillä tehnyt? Kyselee melko aloittelija-skräppääjä

  VastaaPoista
 2. chipboard vissiin tarkoittaa valmiita pahvikoristeita. Noi on kyllä kartonkia ja tulivat saman sarjan papereiden kanssa (12"*12" arkillinen). Härveliä tässä on käytetty kameran aukkoihin, tarinointilappuun ja raidalliseen ympyrän puolikkaaseen.

  VastaaPoista
 3. Hauskasti kuvat noissa kameroissa!

  VastaaPoista
 4. Kiva pyöreä sivu! Kamerat tosiaan ovat in :)

  VastaaPoista