keskiviikko 18. tammikuuta 2012

P*skarteluhaaste #125 - Värit

 Tämän viikon p*skis toi hien pintaan. Värilastu aiheena oli M A H T A V A, lisää tälläisiä kiitos. Tosin valittu lastu ei ollut minulle helpoin mahdollinen. Selasin ensin paperikot - ei mitään, jämäpaperit - ei mitään sopivaa. Minulla on selvästi ruskean sävyjä, turkoosin sävyjä, punaisia, monivärisiä papereita, Mutta violetit paperit ovat ehdottomassa vähemmistössä. Eikä tuollaista vihreätäkään ole tullut ostettua. Käsi oli jo menossa mustetyynyjä kohti, kun muistin. Olen kantanut käytöstä poistettuja tapettikansioita kaupungin läpi selkä vääränä ja sormet solmussa, eikä niitä ole vielä mihinkään käytetty. Kaksi kansoista oli valittu juuri niiden räväkkien värien saattelemana. No tietystihän sieltä löytyivät juuri oikeat sävyt tuota Tikkurilan lastua tukemaan!

Koska materiaalia oli runsaasti innostuin kokeilemaan useamman kortin verran. Värittelin kuvat Promarkereilla ja itse valitsin sävyt Moss, Slate, Maroon ja Lilac. Moss saattaa kyllä olla hieman tumma, mutta ei kai se haittaa :) Itse jotenkin tulkitsin värin vihreään taittuvaksi, tosin saattaa se olla myös beigekin :D Tapetti osoittautui oikein passeliksi materiaaliksi tuohon rosettiin. Aikaisemmin minulla on ollut hankaluuksia sen kanssa ohuilla kirjansivuilla. Tapetti on mukavan jämäkkä mutta joustava materiaali.Korttien materiaalit:
Paperit: Tapetteja (Eijffinger)
Leimasimet: Gorjuss, Greeting Farm, Finnstamper (teksti)
Musteet: Archival Ink black
Stanssit: Sizzix Paper Rosette by Tim Holtz
Muuta:  Nappeja, Promarkers, tarrakirjaimia (Cosmo Cricket), rusetti (Papermania), pitsin palanen

11 kommenttia:

 1. Tuo alavasemmalla oleva kortti on tosi hyvä.

  VastaaPoista
 2. Vautsi. Tosi hienoja! Teikäläistä on ispiraatio puraissut oikein urakalla. :) Mulle tuntuu tän viikon haaste olevan vähän turhan haastava. Vihreää löytyy, mutta liilaa paperia ei ole oikein tullut hommailtua...

  VastaaPoista
 3. Ihania kortteja kaikki, oi että!
  Itelläkin on muuten samanlaista ongelmaa, että violetteja papereita on ihan tosi vähän! Mikä on outoa, sillä mulla on papereita ihan tosi paljon ja kaikissa muissa mahdollisissa väreissä. Piti ihan etsimällä etsiä violetteja eri paikoista. Mutta onnistuihan se loppujen lopuksi. (pitää laittaa oma tekele blogiin hieman myöhemmin kunhan saan sen synttärisankarille perille) Noita tapetteja pitäisi muuten itekin muistaa käyttää, kiitos muistutuksesta! Täältäkin nimitäin niitä löytyy paaaljon, ovat vaan eri paikassa kuin muut paperit niin ei ikinä muista niitä! :)

  VastaaPoista
 4. Hienoja kortteja! Täälä ootellaan vielä inspiraatiota tän viikon haasteen suhteen.

  VastaaPoista
 5. MAHTAVIA!!! tosi ihania kortteja!! =)

  VastaaPoista
 6. Upee!!! Ja värit kyllä ihan nappiinsa!!! Mieki tahdon tuollaisia tapettikirjoja :D

  VastaaPoista
 7. Siis apua, kolme korttia samaan haasteeseen ja kaikki juuri oikeilla, pyydetyillä väreilläkin:) Plussaa saat vielä siitä, että olet tapetteja tuotoksiisi käyttänyt.
  Mä odotan jonnekin karannutta inspiraatiota, into olis kova, mutta askartelupöydän ääreen kun istahdan, niin mitään ei oikeasti synny.......vaikka sopivia paprujakin löytyy.

  VastaaPoista