lauantai 5. toukokuuta 2012

Loput tekniikkakympin kortit

 KoukussaKortteihin tekniikka10 on vihdoin saatu päätökseen. Osallistuminen kävi ihan työstä, kun samaan aikaan oli minulla muutakin hommaa iltaisin ja eihän ne uudet tekniikat ole aina niin nopeita tehdä...

Ylin kortti on tehty DI-musteilla ja SITRUUNALLA.

Tässä seuraavassa kortissa piti embossata mustalla ja värittää perfect pearls-helmiäisellä. Tuskanhiki nousi, kun aikaisemmin olin todennut että väritön embossauspulveri oli sekoittunut hivenen valkoisen kanssa ja mustaa ei ole. Leimakuvaarkistosta löytyi onneksi tämä tipunen, joka oli tullut leimakuvavaihdosta ja se oli embossattu... Kaveriksi leimailin Timpan leimoilla taustaa ja värit ovat DI-musteista. Korttipohjan olen teipeillä koristellut.


 Tässä kortissa kartonki on leimailtu KLORITELLA:

Ja tässä piti leimata joko kalvolle tai fragmentsille. Jälkimmäisiä ei minulta löydy, joten kalvolle leima piti iskeä. Tässä ei olekaan kyse kortista vaan Post-It lappuset ovat saanet kannet...

Muoks. JEE, pääsin kärkikolmikkoon kisassa, kolmanneksi! Ja vaikka setissäni olikin jotain yhtä hirveää kuin tuo alin räpellys :D No oli siellä omastakin mielestä muutama onnistunut kortti.

"Tämä kortti/työ on tehty Koukussa kortteihin Tekniikka10:n. Koukussa kortteihin yhteistyössä Taika-lehden kanssa."

5 kommenttia:

  1. Onpas siinä ideoita... Tuo Kloritella leimattu on mun suosikki!

    VastaaPoista
  2. Hienoja kortteja! Tuo lintukortti on kyllä mun suosikki, ehkä juuri värien vuoksi.

    VastaaPoista
  3. Vau! Paljon onnea! Kaikki kortit ovat ihania. Ensimmäisessä viehättää erityisesti värit, mutta lintukortti taitaa olla suosikkini. Värit ja tunnelma siinä vetoavat.

    VastaaPoista