torstai 14. kesäkuuta 2012

P*skarteluhaaste #146 - Merjan haaste

P*skis jatkaa onneksi, vaikka kesä on alkanut. Merjan haasteen aiheena oli
JOTAIN PIRTEÄÄ JA KESÄISTÄ
Minulle tuli heti mieleen aurinko ja keltainen == pirteät värit. Yritin sitten säätää taas mixed media taulua aiheen innoittamana. 
Pohjalla on tällä kertaa kangasta ja nyplättyä liinaa. Päällä gessokerros. Aurinko ja rakastavaiset tipuset on piirretty vapaalla kädellä Hero Art:n taustatekstileimalla leimatun paperin päälle ja päälle suihkin DI mistiä. Sinellin poistoista bongaamia perfect pearl mistejä on tuputeltu näiden päälle ja läheltä ne kimaltelevatkin paljon. Taustassa on taas kokeiltu alkoholimusteita. ja päälle laitettu hieman gessoa vaalentamaan tunnelmaa.

Idea oli ihan hauska ja aihe ok. Toteutukseen olisin kaivannut parempaa värimaailmaa taustalle. Alkoholimusteet toimivat hyvin akryylimediumin päällä, gesson päällä taas ehkä DI misti on taloudellisempaa. Pirteyttä olisi tuonut enemmän aavistuksen kirkkaammat värisävyt. Nämä Earth Tones-putelit mitä minulla on, ovat kovin murrettuja. Mutta nyt pitää hillitä itsensä, jotta en heti mene ostamaan Brights-sävyjä. Ne kyllä olisivat ihan huippuja (tai vaikka Dyluson mistit, joita näkyy blogeissa...)

10 kommenttia:

 1. Tosi magee työ, tykkään näistä sinun mixed media jutuista. Kyselit mihin teen alkoholimusteilla, minun versiosi on tehty folioteipille...

  VastaaPoista
 2. Wau mikä teos,ihastelen aina sellaisia juttuja suuresti mitä en itse osaa tehdä,tämä on tosi hieno ja ison vaivan olet nähnyt :)

  VastaaPoista
 3. Tää on magee:) Tykkään! Lopputulos on tosi hieno, eikä tainnut olla mikään vartin työ?!

  VastaaPoista
 4. Joo, ei nää oikein tuu vartissa. Toki vähän voi nopeuttaa puhaltimella ja tällä kertaa noi musteet kuivuivat ennätysvauhtia, kun käytin alkoholimusteita. Teen yleensä näitä tauluja aina pikkuhiljaa pala kerrallaan. Välissä voikin tehdä pikakortteja :)

  VastaaPoista
 5. Onpa kiva ja pirteä kortti! Hienosti toteutettu!

  VastaaPoista
 6. Erilainen, mikä lisää tämän kortin ihanuutta. Värit kauniit, samoin kuin koko kortti. Varmasti pitkään tehty tuota korttia. No, kannatti!

  VastaaPoista
 7. MAHTAVA, ihanan "erilainen" kortti, joka erottuu massasta kuin yö ja päivä....MÄ TYKKÄÄN KYMPILLÄ!!!!!!

  VastaaPoista
 8. Tää on ihana! Loistavat värit.

  VastaaPoista