sunnuntai 16. syyskuuta 2012

MUISTOT - SANA-albumi



Demosin Intohimona Askartelussa Anun Putiikkien pisteessä SANA-albumia. Anulta saa tälläisiä pahvialbumeita niiin vakiosanoilla kuin omilla sanoilla. Itse valitsin tämän "muistot"-albumin tallentamaan kesän vaellusreissun kuvia. Sain eilen viimeisteltyä albumiin tekstit askartelutapaamisessa.

Aloitin albumin rakentamisen päälystämällä sivut 4Heures37-papereilla. Liimasin paperit Tacky-glue-liimalla sivuihin ja leikkasin ylimääräiset osat sormiveitsellä pois. Hioin reunat siistiksi ja käsittelin reuna Distress Ink Vintage photo musteella.

Koristeet ovat pääosin Anun Putiikeista. Pahviset pilvet ovat 4Heures37. Anu oli juuri saanut ihania teippejä ja pääsin valkkaamaan ihanuuksia ensimmäisten joukossa. Polkupyörä-teippi on Marianne Designin. Journaling tagit ovat 4Heures37-papereista leikattuja. Myös nauhat, napit ja kukat ovat Anulta. Omista varastoistani ovat tarra-aakkoset ja silpoista stanssatut kuviot.

Sivut ovat yllättävän isoja, kyseessä ei ole mikään minialbumia. Toki ekoissa sivuissa ei ole paljon tilaa kirjaimen jälkeen, mutta minulla ollut 7 sivuinen albumi oli lopussa todella iso - sivuilla on pituutta yli 30 senttiä.  Kahdeksaan kirjaimeen asti albumi leventyy, mutta seuraavat kirjaimet käsittääkseni jäävät edellisten alle piiloon.





1 kommentti:

  1. Tästä tuli hieno! Sana-albumin tekeminen olisi kyllä houkuttelevaa.

    VastaaPoista