tiistai 2. heinäkuuta 2013

Paperilohikäärme DT: Tuunattu CD-laatikko


Jälkikasvu menetti Kesäpirtillä sydämensä kohojauheisiin. Tai glitterjauheisiin - hänelle ei kai tuo ole niin tarkkaa. Pitkään hän Ellun kaupan edessä tuumasi ja rohkeni lopulta ostaa Cosmic Shimmerin mintuvärisen kokopulverin - myönnän että juuri tuo yksilö loisti upeasti kasasta kauas. Koska jälkikasvulla ei ole oikeutta käyttää minun raksapuhallinta, tämän jauheen käyttöä valvotaan ja päädyin myös käyttämään sitä omassa työssäni. Tosin tämä CD-laatikko on koristanut pojan huonetta jo monta päivää. Kuulemma on IHANA!
Leimasin ensin muutamalla The Octobode Factoryn leimalla (leimoja on Ellun mukaan tulossa uusia jossain vaiheessa...) ja kohokuvioin ne muksun jauheella. Myös laatikon reunoihin päätyi kohojauhetta. Suihkailin Flat Fabio suihkeilla (turkoosia, vihreää) hieman väriä ja lopuksi leimasin mintunvärisellä Archival inkillä muutamalla Timpan leimalla koristetta kokonaisuuteen.

Tälle on vielä tekeillä toinen kaveri, jossa kohojauheet ovat vieläkin isommassa roolissa - stay tuned! 

I participate with this tuned CD box to Simon says Stamp & Show challenge with anything goes


3 kommenttia:

  1. Wau miten upean värinen laatikko. Laatikon pinta on jännä.

    VastaaPoista
  2. Great use of the Octopode Factory image and I love the monochromatic colours too. Wonderful texture on this piece. Thanks so much for joining in the Simon Says Stamp and Show Challenge. Tracy x x

    VastaaPoista