lauantai 20. heinäkuuta 2013

Suomenlinna

 Skräppihetket haasteessa oli aiheena "Metallinen tunnelma" ja "kohokuviointi". Päädyin siis tekemään kuviopapereiden sijaan taustan itse mömmöilemällä Mixed Media-tyyliin.

Pohjaan on liimailtu gessolla erilaisia stanssattuja kuvioita, päälle on sivelty akryylimaalin ja tekstuuripastan yhdistelmällä kuvioita sapluunan läpi. Sen jälkeen embossasin tuollaista ruostetta Distress embossauspulverilla (väri Tea Dye), myös rattaisiin on pastakäsittelyn jälkeen lisätty ruostetta. Sen jälkeen sumuttelin mistejä - sinistä, ruskeaa ja mustaa pohjaan ja ryhdyin lisäilemään koristeita. Koristeet pyrin pitämään lähinnä metallisina. Otsikko on tarrapintainen ja siihen on sivelty Perfect Pearls-pulveria (joku patinasininen). Saman merkin kultapulveria on sivelty MicroGlazen avulla myös muualle työtä - erityisesti tekstuuripintojen päälle. Kuvassa vain kullan hohde häviää pahasti.

Arvaatteko, mistä muuten kuva on otettu?

---------------

Ps. Arvonta on voimassa blogissani  26.7. asti.

8 kommenttia:

 1. Veikkaisin tykin suusta :) Upea työ jossa näkyy meri ja tykit tai se mielleyhtymä tulee tuosta SUOMENLINNA sanasta. Ihan lempparipaikkoja niin vapaalla kuin työmatkoilla.

  VastaaPoista
 2. ...eli Ansku kirjoitti edellisen.

  VastaaPoista
 3. Upea leiska, ihanaa ideointia sekä kuvassa että sivussa :) Kiitos, että osallistuit Skräppihetket haasteeseen!

  VastaaPoista
 4. Wau! Aivan ihana ja upea ja kaunis ja mahtava ja sjfhsdjhfkdsjs

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno! Tykkinpiippua itsekkin olisin veikannut. :)

  VastaaPoista
 6. Upea metallinen työ. Kiitos kun osallistuit Skräppihetket haasteeseen!

  VastaaPoista
 7. Tää on aivan mahtava työ! Huippu!

  VastaaPoista