tiistai 6. toukokuuta 2014

Askartelupirtin satoa - romanttista mixed mediaa

Pidin Askartelupirtillä kaksi Mixed Media kurssia romanttisen roskan henkeen. Toisella kurssilla teemana oli metallin sävyt ja toisen mistit. Tein kurssilla itsekin mallityöt ja tälläistä syntyi siellä.

Kanvas-pohjaan on ensin sommiteltu kukkasia, metallikoristeita, stanssattuja kuvioitaa ja tietysti niitä roskia ja kaikki on kiinnitetty Goldenin Extra Heavy Gel Mediumilla. Sen jälkeen työ on käsitelty gessolla valkoiseksi. Maalasin työn Verday-metallimaaleilla ja käsittelin hieman maalipohjaa ruosteiseksi. Lisäsin myös turkoosia Lindy'sin mistiä tuomaan tauluun väriä. Viimeistelin värityksen hopeanvärisellä patinavahalla.
Toinen työ oli väritykseltään hempeämpi. Se on toteutettu kokonaan suihkeilla - keltaista ja eri värisiä vihreitä mistejä. Väritys on viimeistelty kullanvärisellä patinavahalla.3 kommenttia:

 1. Tosi hienoja! Varsinkin tuon ensimmäisen värimaailma on minun mieleeni.

  VastaaPoista
 2. Kiitos lauantaisesta kurssista Askartelupirtissä. Kurssin anti oli loistava ja avartava kokemus uuteen itselleni vieraaseen maailmaan. Nyt voin taas innostua uudesta asiasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja unohtuihan vallan kommentoida, että nämä työt (niin kuin muutkin) ovat u p e i t a !! oot kyllä niin taitava =)

   Poista