sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Tutustumassa Lontoon askartelukauppoihin

Toissa viikolla piipahdin pikaisesti Lontoossa työreissulla ja minulla oli poikkeuksellisesti muutama tunti aikaa Lontooseen saapumisen ja palaverin välillä. Todellinen askartelija suuntaa siis askeleensa kohti Askartelukauppaa eli Blade Rubber Stamps:ia. Kauppa sijaitsee aika hyvällä paikalla, minulle kauppa oli matkan varrella Paddingtonin aseman (Heathrow Express) ja hotellini välissä. Matkaa asemalta oli vajaat 4 km.

Kauppa ei ole hirvittävän iso, mutta herkullista tavaraa sieltä löytyi. Sisääntulokerroksessa oli mm musteita ja suuret määrät leimoja, esim Indico Blue, Crafty individuals, PaperArtsy mutta myös monia muitakin merkkejä pienemmissä määrissä. Kellarista olisi löytynyt mm koristeita ja papereita, mutta käsimatkatavaroilla liikkuva ei sinne uskaltanut mennä. Kilot varmasti ylittyivät eikä laukkuunkaan mitään olisi enempää mahtunut.


Mukaan tarttui lehtiä, leimoja, muutama muste ja parit pussit 2. maailmansodan aikaisia replica-lappuja. Jälkimmäisistä ehkä saisi hauskoja kortteja miehille... Lehtiä luin koneessa palatessa, mutta kaikki muu kyllä on vielä korkkaamatta :)


Ja loppukevennyksenä - tämä vanha ostoskuja löytyi hotellini vierestä tien toiselta puolelta. Kolleegat kertoivat että täällä oli kuvattu Harry Potteria - Diagon Alley eli Viistokuja livenä. Illalla se oli tupaten täynnä tummiin pukuihin ja valkoisiin kauluspaitoihin pukeutuneita pisnesmiehiä juomassa olutta...
3 kommenttia: