sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Messuja ja myyjäisiä

 Kauan odotetut Kädentaidot-messut menivät vähän niinkuin odotinkin. Karkkikaupassahan sitä tuli pyörähdettyä 5,5 tuntia ja siltikin tuntui että aika loppui kesken. Tapasimme monen monta tuttua askartelukaveria ja vielä muutama jäi bongaamatta ja aika kului siivillä. Millan panostaessa uusiin askartelukamoihin (myönnän yllyttäneeni muutaman stanssin kohdalla, jotta pääsen lainaamaan niitä...), minä kolusin lankakauppoja ja hullaannuin ihanista langoista&väreistä.

Niinhän siinä siten kävi, että nappailin aika monta kerää Louhittaren Luolan Väinämöistä varastoon, oli niin herkkuja värejä. Nämä löytyivät Kerästä, Snurresta ja Titityystä.


Succaplokki löytyi ja SilmuccaStopit ja tilkkumitta sekä näiden alla oleva laatikko (ja tuo laatikko, jossa langat olivat). Minulla oli ennestään olohuoneessa neuletöille tälläinen laatikko ja nyt ostin pari lisää.

Nämä ohuen ohuet langat tulevat yhden huivin jatkeeksi. Toisessa taisi olla silkkiä ja kashmiria...


Huiviin suunnittelin pitsireunusta ja tästä kirjasesta niitä vissiin saa mukavasti.


Kun perjantai meni rahaa tuhlatessa, lauantaina alkoi rahan ansainta ja ensimmäiset joulumyyjäiset.
tässä kuva myyntipöydästä. Väkeä ei ollut liikkeellä vielä paljon ja aika raikkaassa ilmassa hytisimme muiden myyjien kanssa. Muutama kortti ja yksi taulu toki löysivät uuden kodin. Seuraavat myyjäiset ovat ensi viikonloppuna Pirkkalassa ja toivotaan, että väkeä riittää ja kauppa käy. Tosin kaikkia kortteja ei ole tarkoitus myydä, jotta omiinkin joulutervehdyksiin riittää :)


1 kommentti:

  1. Hienoja löytöjä olet tehnyt, aivan mahtavia värejä noissa langoissa! Ja kiitos seurasta lauantaina, kyllä se vilu lopulta pienen lenkin, kuuman suihkun ja glögin jälkeen loppui. =)

    VastaaPoista