maanantai 5. tammikuuta 2015

P*skarteluhaaste #259 - BingoP*skarteluhaasteessa oli aiheena mitä mainioin BINGO! Olisin voinut tehdä työn monestakin rivistä, mutta valitsin lopulta rivin Chipboard - tähti - valokuva eli skräpäten lähdettiin uuteen vuoteen p*skiksen merkeissä.

Valokuva on toissavuotinen valokuvaushaasteen aikana otettu, mutta jostain syystä niitä ei montaakaan heti tullut skräpättyä. Tänä vuonna ne kyllä skräpätään, sillä minulla on mainioita otoksia juuri sivuja varten. En millään muista mikä tämän kuvan aiheena oli, mutta Craft Stamperista aina haen inspiraatiota... Tausta on outoja gelleilyjä - ilmeisesti olen siistynyt gelliä ja saanut useamman eri pohjan viimeiset maalit tähän. Hauska värimaailma ja väreiltää sopii hyvin kuvaan.

Taustasta löytyy mustetettuja tähtiä maskin läpi, pahvikuviot on käsitelty gelatoksilla ja leimailtu päälle ja vielä yksi isompi pahvinen tähtikuvio koristeeksi.

2 kommenttia:

  1. Onpas ihana, ja upeat värit! Näitä sinun töitäsi on niin ihana käydä kurkistelemassa, osaat käyttää materiaaleja ja värejä niin upeasti!

    VastaaPoista