sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Kädentaidot-messuilua


Kädentaidot-messut ovat aina marraskuun kohokohta ja perinteeksi on muodostunut messuilu jo heti perjantaina. Hyvä tilaisuus nimittäin lyhentää liukumia ennen joulunpyhiä.... Seurani oli tietysti Milla ja me bongasimme messuilla monta askartelututtua.

Ennakkoon tiedossahan on, että shoppailu on vaarassa lähteä lapasesta, joten valmistauduin reissuun jo etukäteen. Mm oli pakko kuvata kaikki lankavarastot, jotta a) muistaisin että minulla on PALJON lankoja ja b) ettei vahingossa tulisi ostettua liian samanlaista lankaa lisää. Asetin lopulta itselleni 5 vyyhdin rajan ja se piti. Milla toimi kyllä moneen otteeseen luvatusti omantunnonäänenäni. Seuraavan kerran saa varmaan ostaa lankaa vasta kesälomalla :D. Olin kyllä onnistunut neulomaan&virkkaamaan lähes 2kg lankaa kesälomarepsahduksen jälkeen, joten tilanne ei ole ihan paha.
Ensin kävin Snurressa shoppailemassa siililankaa eli Hedgehog Fibersia ja ohuempaa Madelintoshin Prairieta. Sain mukaani sieltä tuon kivan kauppakassin! Succaplokista tarttui mukaan pari silmuccastoppia ja Titityyssä oli vaikeaa... Pystyin lopulta pitämään pintani ja ostamaan vain sukkapuikkoja (jotta voin tehdä yhtä aikaa joulukalenterisukkia ja joululahjoja) ja yhden vyyhdin oranssia Madelintoshin Twist Lightia.


Jos lankarintamalla pysyi tiukkana, niin stanssien kohdalla tapahtui repsahdus. Klemmarikellarissa, Decoretessa ja Heidin Korttipajassa oli liikaa ihanuuksia. Tänään pistetään BigShot hommiin!

Tein myös hyötyostoksia, esim ukkokullalle joululahjan (ei kuvaa...). Jälkikasvun opettajat saavat ostoslista-kuvioinnilla olevat kauppakassit ja meille jäi tuollaiset kierrätysmatosta tehdyt kassit kierrätystavaroille.


Itselleni löysin pari yksinkertaista olkalaukkua kulahtaneiden tilalle. Keltainen on juuri oikean värinen keltaiseen untuvatakkiini!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti