tiistai 18. kesäkuuta 2019

Neulonta: Kesähuivi




Nyt on kulutettu oikein Vintage-lankoja. Puuvilla-pellavalanka on todennäköisemmin 80-luvulta, äitini varastoista minulle tullut. Otin jonnekin talteen yhden vyötteen, mutta se on nyt kadonnut. Pari vuotta sitten kesällä ahkeroin langan suorakaiteeksi neulekoneella ja siihen se sitten jäi. Nyt ryhdistäydyin ja virkkasin huiville reunuksen kirpparilta hankkimastani ohuenohuesta pellavalangasta ja valkoisesta TeeTee-silkkivillasta, joka sekin on hyvin ohutta (800m/100gr...).

2 kilon kulutus tänä vuonna on ylitetty rimaa hipoen. Tällä vauhdilla kylläkin jään 5kilon vuositavoitteesta, mutta kaikki varastojen tyhjennys on kuitenkin kotiinpäin.



Tuli ihan nätti kesähuivi, aika iso kylläkin. Pellavalankaa ei kulunut juuri ollenkaan ja lahjoitin loput 6000gr seuraavalla. Mulla olisi mennyt henki ja terveys sen tuhoamisessa. Myöskään värimaailma ei ole minun omaani, turhan vaisua. Väriä täytyy elämässä olla ja paljon. Ajatus kevyistä kesähuiveista ei ole kuitenkaan haudattu, kunhan lanka on vain jotain muuta kuin maansävyissä.


Paino: 221 gr
Vuonna 2019 valmistuneisiin töihin käytetty lankaa yhteensä: 2082g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti