tiistai 6. syyskuuta 2011

Numeroita

Farm Fresh Friday haastoi käyttämään numeroita kortissa ja tässä niitä sitten löytyy sekä paperina (Cosmo Cricket) ja irtoversiona 7- grungeboard die cut.

Pidin kovasti tuosta CC:n paperista, mutta se osottautui yllättävän haasteelliseksi murretun värimaailmansa suhteen. Onnistuin tuhoamaan kolme! leimakuvaa, kun värit vaan eivät onnistuneet. Tämäkin oli aavistuksen säväkkä oranssine sävyineen, vaikka numeropaperissa on murrettua oranssia. Onnitteluleimaan sain hyvät sävyt yhdistämällä vaaleata vihreätä ja sinistä. Jotta värimaailmassa olisi jotain pippuria, päätin hyväksyä tuon oranssin tytön. Korostin vaatetta vielä glitteröimällä mekon ja rusetin :) Mutta kyllä tarpeen olisi tehdä se kaavailemani värienyhdistelykaavio Promarkereille. En kyllä ennakkoon pysty sanomaan lopputuloksen sävyä, vaikka värioppi muuten on korkealla tasolla hanskassa.

The Greeting Farmin faneille pieni varoituksen sananen lopuksi. Yritys kieltää leimakuvavaihdot Angel Policyssä. Kerään KoukussaKortteihin sivustolla listaa yrityksistä, jotka rajoittavat leimakuvavaihtoja ihan pienessäkin mittakaavassa. Eli jos tiedät firmoja, jotka kieltävät tai sallivat kuvien vaihdot, jätäthän minulle kommentin siitä.

5 kommenttia:

 1. Energiaa ja hyvää mieltä on tässä kortissa! Kiva tuo filmikehys, pirtskka tyttönen :)

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtava ja kiva korttimalli!

  VastaaPoista
 3. Ihana Girly Girl kortti!:) Tosi mageet värit:)

  Oi, halajan tuota Timpan filminauhastanssia itselleni, käy niin moneen korttiin:)

  VastaaPoista
 4. Nättikortti! Meinasin osallistua samaan haasteeseen, mutta kortti on vieläkin vähän kesken, että taisimpa myöhästyä :)

  VastaaPoista