perjantai 2. syyskuuta 2011

Rattaita

Farm Fresh haasteessa oli luonnos ja sen perusteella jatkoin Basic Greyn papereilla, kun ne ovat olleet pyörimässä pöydällä. Pitäisi saada vanhat paperit käytettynä ennenkuin uusia saa hankkia... Rattaat ovat vielä nyt mulla hitti ja niitä piti survoa korttiin monen yksilön verran.

Leimakuvan värityksessä meinasi tulla vähän fiboja, kun toinen puoli oli heikosti leimautunut ja sotkin hieman kuvaa sitä parannellessa. Mukavaa utua paitaan ja housuihin tuli ihan tuhrimalla mustetta (DI Vintage Photo) Promarkkerien päälle. Ja rohkenin kokeilla miten tussit sekoittuvat ja housuista tuli vihertävät. Pitäisikö nyt vielä tehdä itselle värikarttaa, miten värit muuttuvat kun niitä sekoittaa? Jonkinlainen iso ruudukko? Onkohan kukaan tehnyt?

5 kommenttia:

 1. Upea kortti! Ihanat värit ja Basic Grey:n paperit ovat tietysti upeita kuten aina. Kiva idea levittää mustetta väritetyn kuvan päälle. Täytynee kokeilla itsekin. Minä sekoittelen yleensä vain läheisiä värejä keskenään, joten lopputulos on helppo arvata. Joskus tosin olen muuttanut mieleni ja värittänyt kokonaan uudella värillä päälle, niin että alkuperäinen häviää melkein kokonaan, mutta miksaustaulukkoa en ole tehnyt. Laitahan kuva blogiin, kun saat omasi valmiiksi.

  VastaaPoista
 2. Oi että on kivannäköinen kortti!

  Minä miksailen puolestani vähän mitä sattuu, mikä vaikuttaa hyvältä idelta. Murran aika usein harmaalla tai lisään päälle "ihonväriä" tms. En omista mitään valmista karttaa, vaan arvelen lopputulosta ihan "väriopin perusteella" ja joskus menee ihan metsään. Joskus saatan myös kokeilla sekoituksen ulkonäköä paperin reunalle tms.

  VastaaPoista
 3. Nuo rattaat ovat kyllä niiiin kivoja poikamaisiin kortteihin. Kivalle näyttää!

  VastaaPoista
 4. Kiva kortti ja nuo rattaat on kyllä ihan megamageet:) Iloista sunnuntaita Puuhis!

  VastaaPoista