perjantai 2. joulukuuta 2011

12 Tags of Christmas - #1Nyt se alkoi, tarkemmin eilen, nimittäin Timpan 12 Tags of Christmas. Päätin jo paljon aikaisemmin osallistua siihen ja ahertaa mahdollisuuksien mukaan kaikki 12 tagia. Vähän myöhässä tämä postaus tulee, mutta en saanut eilen kunnollista kuvaa.

Tekniikkaohjeet löydät tuolta Timpan blogista, itse jouduin kyllä soveltamaan kovin monen materiaalin kohdalla. Mutta tulipahan hieman omannäköisempi :) Eroja ovat esim colorcore kraftcoren sijaan (vaikuttaa selvästi ilmeeseen, sillä valkoinen sisus ei erotu samalla tavalla embossauksesta), teksti leimattu ja kimalletta on sen sijaan lumihiutaleissa (ne kyllä on grungea...) ja nuotit puuttuvat. Lisäksi minulla ei ole tuota ihanaa Timpan stanssia millä saisi käpyjä, havuja ja muita kranssiin sopivia koristeita - ostoslistalla vasta. Olen sen sitten korvannut muunlaisilla viherkasveilla. pitsi on ihan oma idea, kun kaipasin vähän tummempaa sävyä kokonaisuuteen.

With this tag I finally participate to Tim Holtz's 12 Tags of Christams challenge and I try to make all of them! I had to improvize with many of the items, but I think that majority of them are still there - background, glitter and some embellisments.

Materiaalit:
Paperit: ColorCore (tagi), Tim Holtzin Seasonal-lehtiö (stanssatut lehdet ja kukka), valmiit grungeboard lumihiutaleet by Timppa, kopiopaperia
Stanssit ja kohokuviointikansiot: Sizzix Tagi-stanssi Timpalta, Marianne Design (kukat ja lehdet), Bosskut (iso lehti), lumihiutalekansio
Musteet: Archival Ink Seepia, Distress Ink Vintage Photo, Acrylic Paint Dabbler Pearl
Leimasin: Finstamper
Muuta: Valkoinen ja kimalteleva embossauspulveri, kulkunen, organzanauhaa, pitsiä.

7 kommenttia:

 1. Aivan hurmaavan kaunis ja mitkä sävyt..siis WAU!!

  VastaaPoista
 2. Upea!
  Minulla on se jouluinen Timpan stanssi ja olen kyllä tykännyt siitä tosi paljon.

  VastaaPoista
 3. Timpan toivehan oli että tehtäis niillä tarvikkeilla mitä on. Hieno onnistunut luomus! Tykkään! :-)

  VastaaPoista
 4. Kaunis! Itse vielä mietin, miten saisin tehtyä näitä ilman apuaineita. Ei ole mahdollista hommata värejä tms.

  VastaaPoista
 5. Hienoja tageja olet tehnyt! Varmaan tosi antoisaa kokeilla ja irrotella omien tarvikkeiden kanssa.

  VastaaPoista