perjantai 2. joulukuuta 2011

12 Tags of Christmas - #2

 12 Tags of Christmas jatkuu ja nyt minäkin olen oikeassa päivässä ja tagissa. Timpan blogista löytyy tarkemmat ohjeet tähän joulun toiseen tagiin.

I continue to participate to Tim Holtz's 12 Tags of Christmas challenge with this tag.

Oikein harmittaa, etten löytänyt lopulta Kädentaidot messuilta tuota timpan Distress stain picket fenceä vaikka kyselinkin sitä muutamista paikoista. Sen tilalla käytin helmiäishohtoista valkoista akryylimaalia, joka on vähän sinne päin. Taustapaperi kuitenkin näkyy läpi ja helmiäishohdetta onkin riittämiin :)

Tässäkin tagissa saatoin käyttää jo kevään alesta bongaamaani grungeboard-settiä ja tähän valitsin joulupallon. Joulupallon päälystin vanhalla sideharsolla ja loppu tulos oli niin kamala että hinkkasin urakalla lisää perfect pearlsiä pallon pintaan. Jotenkin glossy teki kokonaisuuden raidalliseksi.

Leimasin tekstit taustalle ja ne jäivät valitettavasti hiemna hailuksi. Minun olisi varmaan pitänyt joko käyttää mustaa mustetta ja mahdollisesti embossata ne vielä värittömällä jauheella, mutta nyt erityisesti kuvissa helmiäinen kimaltelee vähän liikaakin ja tekstit jäävät kakkoseksi. Ihan niin ei ollut tarkoitus.

Parasta tagissa on tuo upea vanha nappi, minkä löysin käsityörompetorilta aikaisemmin kesän lopulla. Ihanien nappien ja muiden askartelussa käytettävien aarteiden löytäminen kirpparilta kohtuuhintaan tuntuu olevan haaste. Värikkäitä nappeja ei juuri ole ja tuntuu että vain isoja&tummia takinnappeja myydään ryöstöhintaan. Jälkikäteen ajatellen tuo rompetori oli taivas... Viimeksi sentään löysin pari vanhaa ja kohtuuhintaista lehteä.

Millaisia löytöjä askartelua varten sinä ole viimeaikoina tehnyt kirppareilta?

Materiaalit:
Paperit: Tim Holtzin Seasonal-lehtiö (tagi), valmiit grungeboard joulupallo by Timppa
Stanssit Sizzix Tagi-stanssi Timpalta, Magnolia boordistanssi
Musteet: Distress Ink Walnut Stain, Forest Moss ja Aged Mahogney, Acrylic Paint Dabbler Pearl, Perfect Pearls jauhetta.
Leimasin: Tiimarista
Muuta: Glossya, sideharsoa, kulkunen, nappi, organzanauhaa, joulunauhoja, haaraniittejä, pohjapahvi on pahvipakkauksesta. 


3 kommenttia:

  1. Красивый, хороший тег!

    VastaaPoista
  2. Vau! Tämähän on upea! Tykkään erityisesti miten olet käyttänyt Magnolian boordia ja kuvioituja haaraniittejä.

    VastaaPoista