torstai 14. helmikuuta 2013

Mixed mediaa - osa 2/3


Inspiran kisan toisessa osakilpailussa piti tehdä työ, josta löytyi SYDÄN. Piti ottaa ihan lähikuvaa, jotta jury näkisi, että kukkien, leluauton, nappien, rattaiden ja sun muun roinan seassa on todellakin pienen pieni sydän... Tämä tyylisuunta on ollut minulla nyt tämän vuoden hitti - inspiraatiota on siis otettu mm Finnabarilta :)

Tällä kertaartoina sai gessopesun ja sen päälle paljon ja vieläkin enemmän perfect pearls puuteria värjäämään työn. Puuteri kiinnitetään suihkuttamalla vettä päälle. Talvi ja pimeys asetti kyllä taas kerran haasteita tämänkin työn kuvaamiseen. Taulu on iso (40*80cm tms) ja eihän sellainen mahdu hätävara-kuvauspaikalle kylppärin tasolle. Hermot meinasivat mennä ja taas kimaltelee hitusen...


Tässä vielä muutama yksityiskohta. Jälkikasvu on muuten katkera tuon pikkuauton kohtalosta (se oli ihan rikki!! ennenkuin sen nyysin).
6 kommenttia:

 1. Ihanan ihana. Hyvää Ystävänpäivää Sinulle

  VastaaPoista
 2. Siis VOI EI miten UPEA!!!! Silmiä hivelevän kaunis... Tykkään. Tykkään niin kovin... <3 Ihanaista ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 3. Mielettömän näköistä jälkeä, wau! Mutta tyhmä kysyy, onko tämä siis leiska, vai mitä kokoa? Näkyykö tässä vain osa, vai koko juttu? Älyttömän upea on kuitenkin, enpä itse jaksaisi vastaavaa väsäillä..

  VastaaPoista
 4. Tämä on siis canvastaulu, koko on noin 40cm*80cm. Toka kuva on kokonainen taulu.

  VastaaPoista
 5. Sehän ihan kyllä luki siinä tekstissä.. Vaikka mukamas tavasin sen monta kertaa :/ Mutta ihana on!

  VastaaPoista