tiistai 19. helmikuuta 2013

Onnittelukortteja

 Kortiston haasteessa oli vaihtoehtoina joko luonnos tai värit (turkoosi ja keltainen) tai tietysti halutessaan molemmat.

Tein sitten teemaa mukaillen parikin korttia viikonloppuna Hervannan skräppäyspäivässä. Skräppäilyt jäivät vähiin, mutta kortteja ja tuunailuja tuli tehtyä hyvin hyvin monta.

Eka kortti meni vintageteemalla ja keltaisen osuus jäi hieman vähäiseksi. Tokassa kortissa tyyli oli hitusen reippaampaa ja innoistuin lisää vanerikoristeista. nauhat värjäilin ColorWash:lla, koska se tarttuu tiukemmin kiinni keinokuituun kuin taas Dylusionit. Keltainen sävyttyi kyllä hyvin oranssiseksi.

8 kommenttia:

  1. Tosi ihania kortteja molemmat.

    VastaaPoista
  2. Hienoja kortteja! Erityisesti tuo toinen kortti on mielestäni erityisen hieno ja sopii varmasti pojalle kuin pojalle :)

    VastaaPoista
  3. mahtavat raikkaat iloiset kortit!! =)

    VastaaPoista
  4. Mun mielestä tossa ekassa kortissa on JUST sopivasti keltaista. ;) Keltainen sydän on aivan täydellinen, ja just sopivasti sijoitettukin. Tykkään lujasti!
    Tokassa kortissa muhun vetoaa kovasti toi petrolin sininen taustapaperi! :D Tietty myös sommitelma on oikeen kiva, mietin vain, olisiko kortti ollut jo tosi hyvä vähemmälläkin määrällä vanerikoristeita!? En tiedä, ei se silti yhtään pahalta näytä!
    Mitä boordileikkuria oot käyttänyt (olettaen että se on boordileikkurilla tehty xD ) tossa alareunassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa alemmassa kortissa lainasin Marthan leikkuria ja olen kyllä samaa mieltä koristeiden suhteen - vähempikin olisi voinut riittää. Pitäisi tehdä aina pari versiota ja sitten näkisi mikä menee nappiin eikä vähän vierestä :D

      Poista