sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Mixed mediaa - osa 3/3


 
Inzpiran kisan viimeisessä ja kolmannessa haasteessa oli aiheena "minun lauluni". Olen kuunnellut viime päivät (eikun viikot) pitkästä aikaa metallia eli Nightwishiä - jopa niin paljon, että hankin puuttuvat uusimman CD:n. Levy antoikin inspiraation tähän työhön.

Palasia levyn julisteesta, nappeja, kukkia, sekalaista roinaa ja Chocolade Barokin stempunk leimoja. Gessopesua ja tällä kertaa väritys on yhdistelmä Dylusons-mistejä ja muistaakseni myös Colorwashia. Laulun sanat ovat levyltä.

Tämä työ oli ehkä näistä kolmesta mieleisin. Aavistuksen mietin, oliko stempunk-leimailut hieman "tårtta på tårtta", mutta menkööt tämän kerran. Pitäähän sitä aina jotain kokeilla eikä tehdä aina vanhalla tyylillä. Nyt täytyy miettiä vain, mihin alan ripustella näitä mixed media töitäni näkyville. Aviomiehen kauhuksi tietysti :D4 kommenttia:

  1. Tykkään kyllä tästä! Haluaisin itekin tehdä jotain tämän sorttista olkkarin seinälle, mutta katotaan päästäänkö miehen kanssa yhteisymmärrykseen asiasta.

    VastaaPoista
  2. Ihana yhteensattuma. Minäkin (vaikka olen 55 v) rakastan metallia ja rakastan tätä haasteen biisiä. Juuri tätä etsin - inspiraatioita. kiitos kun osallistut tällä ihanuudella haasteeseeni ja onnea arvontaan.

    VastaaPoista