keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

P*skarteluhaaste #182 - Värit

P*skiksen aika taas. Vuorossa oli värihaaste, missä väreinä olivat keltainen, harmaa, tummanharmaa, punainen ja petrooli/turkoosi.

Tuijottelin noita harmaita ja mietin, mistä lähteä liikenteeseen kortin rakentamisessa ja silmät osuivat askarteluhuoneen tavarapinoihin... Nimittäin olen jo useampi viikko sitten kaivanut muutamia kankaita esiin, jotta voisin tehdä niistä tuiki tärkeän esiliinan askarteluja varten. No nyt sitten kortteilun sijaan otettiin kankaat pinosta ja ompelukoneesta puhallettiin pölyt pois. Kangas on kaverin verhojen kappale ja siitä tuli just ja just kietaisuessu. Musta vyökaitale taitaa olla samasta "yllärikassista" ja se näyttää "pellavalta", mutta menee ihan hyvin kokonaisuuteen. Nuijin painonappeja urakalla taas linttaan (mixed media töihin materiaalia...), mutta sain kuin sainkin essun kokoon. Hitusen piti tehdä muotolaskoksia ja tein vielä ison taskun eteen.

Ai niin ne värit. Harmaata tulikin jo paljon :D Suihkuttelin Colorwasheja (Stream, Red ja Buttercup) askarteluhuopaan ja leikkelin Timpan Tattered florals-stanssilla kukkasia huovasta. Koristeeksi hitusen punaisia ja turkooseja puuhelmia. Kukat ovat kiinni essussa ihan vain hakaneulalla. Askarteluhuopa imee värit aika tiukasti ja normaalisti vahvat sävyt ovat aika pastelliset. Huopa on vaan mukava koristeisiin, kun se ei lähde ripsumaan kuten vaikka kangas. Ja vahvikekangasta en ryhtynyt etsimään kaapeista.

Esiliinalle on kohta taas käyttöä, kun Intohimona Skräppäys 2013 koittaa ja kaikki ihanat kurssit... Mulla onkin hirvittävä puuhasteluvaje päällä, kun olen ollut viikon askartelematta lomailemassa etelässä. Nyt on PALJON kuvia skräpättäväksi ja taitaa olla listalla vaikka kuinka monta haastetta osallistuttavaksi.... Oletko tulossa muuten IS13-tapahtumaan? Olisi nimittäin mukava nähdä lisää naamoja blogien takaa!

5 kommenttia:

 1. tosi ihanat kukat!! kaunis essu!! =)

  VastaaPoista
 2. Ihan samaa mieltä kuin Sanna :)
  Ja juu, Vuosaaressa taas nähdään! Kivaa!

  VastaaPoista
 3. Kivasti tuunattu essu noilla tosi kauniilla kukilla :)

  VastaaPoista
 4. Ihana essu! IS:ssä nähdään! :)

  VastaaPoista
 5. Kiva essu ja kukat! Nähdään IS:ssä! :D

  VastaaPoista