keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Skissedilla #205 - Hyytävä Talvi

Skissedilla-haasteessa oli aika hauska luonnos pohjalle ja päätin tarttua haasteeseen. Päätin kerrankin kokeilla hyvin vähäeleistä ja vähäväristä tyyliä. Uutena tässä on minulle myös tuplaleiskan käyttö eli sivut kuuluvat yhteen - otsikko nimittäin jatkuu ekasta tokaan sivuun.

Minulla on vieläkin kuvia printattuna 2010 talvesta ja kokeilin napsutella niistä XL-kokoisella leikkurilla yksityiskohtia. Kivoja lumimaisemia tuli kovin monta, joten sivujakin piti tehdä enemmän. Ympyräteema jatkui, sapluunan avulla tein ensin mustalla kynällä ympyröitä taustalle, hitunen kuviopaperia ja muutama pienemmällä leikkurilla leikattu ympyrä kuviopaperista. Kuvat liimasin ensin paperille, ympyroitä ja mustaa paperia seuraksi. Tein vielä niillekin neliöreunukset, joihin doodlailin kehykset hyvin vapaamuotoisesti.

Maaleja ei nyt käytetty kuin muutaman väripläjäyksen verran DI stainia. Noi leviävät väriläiskät ovat kamalan kivoja, nyt vaan pitäisi saada muutama stain lisää - tai vaihtehtoisesti hyvät DIY-vinkit miten noita helposti voisi tehdä muulla kuin stainilla.


Koristeina Emmon ja Polkkaponin nappeja ja muutama puukuvio.

I participate with these two! pages to Skissedilla #205. I liked the layout a much and due to huge amount of pictures from winter 2010, I decided to make a double page. I used the circle in drawings, shapes for pictures and patterned paper (actually patterned paper is mostly polkadots...) and for splashes and buttons. Title starts with first page and continues in the other "Freezing" -> "Winter".

5 kommenttia:

 1. Tosi upea. Minäkin tein ekan skräppisivuni. Nolottaa näiden upeuksien rinnalla oma räpellys. Mukavaa päivää Sinulle

  VastaaPoista
 2. Ihanan puhtaan näköiset sivut. Loistava idea tehdä tuplasivut, täytyy kokeilla itsekkin joskus. :) Mulla on käytössä Paperilohikäärmeen Lindus Stamp Gang-mistejä, joissa on dabber-korkki. Niillä saa tehtyä noita roiskeplätsejä.

  VastaaPoista
 3. Nää on tosi hienoja. Jotenkin tuo värimaailma mustavalkoinen + korosteväri on vedonnut meikäläiseen lähiaikoina. Samoin puukuviot. <3

  VastaaPoista
 4. Like the circles and the splats!
  Thanks!

  VastaaPoista