perjantai 24. toukokuuta 2013

Paperilohikäärme DT - Skräppäystä kehyksessä

Olen yrittänyt bongailla kirpparilta syviä kehyksiä tuloksettomasti, mutta onneksi Paperilohikäärmeen valikoimista niitä löytyi. Nämä kehykset ovat helposti koottavat, liitokset menevät napakasti kiinni.

Kehys on ensin maalattu valkoisella akryylimaalilla ja sen jälkeen se on kohokuvioitu Gears sapluunan ja kohopastan avulla. Sen jälkeen kehys on suihkittu misteillä. Flat Fabio Tornado Black on minusta sellainen "pelkkä musta" ilman kimalteita. Toisessa reunassa on vihreään taittuvaa mustaa eli Starburst Frolic in the Forest Black. Turkoosi on Flat Fabio Ocean breece Blue.

Taustalle olen ensin akryylimaalilla maalannut paperin, mikä on sen jälkeen kohokuvioitu ja käsitelty musteella. Maapallostanssi löytyy myös Paperilohikäärmeestä  samoin kuin kukkaset (jotka on käsitelty misteillä). Olen stanssannut osan rattaista ja ne on käsitelty Cosmic Shimmer kohopulverilla muutamaan otteeseen. Tarlatan ja mopo on kierrätetty omasta roinakasasta. Metallirattaat on käsitelty hopeanhohtoisella DI Stainilla.2 kommenttia: