keskiviikko 15. toukokuuta 2013

P*skarteluhaaste #188 - Liukuvärit

 P*skiksessa oli aiheena liukuvärjäys. Päivä on kulunut töissä ja vielä illalla pojan jalkkisharjoituksissa (tosin mä kävin samalla lenkillä pitkiin pitkiin aikoihin). Joten tunnustan suoraan, että tämä työ ei syntynyt vasemmalla kädellä puolessa tunnissa vaan se on ollut tuossa "julkaistavien pinossa" odottamassa oikeaa hetkeä.

Mixed media töitä on ollut tänä vuonna mukava tehdä, ehkä vähän liiankin mukava. Erityisesti näitä "runsaita" on tullut monta tehtyä - seuraavaksi täytyy tehdä jotain vähän erilaisempaa. Resepti on tässä tuttu, nappeja, kukkia, stanssauksia, roskia gel mediumilla pohjaan, päälle gessoa ja lopuksi sävytys misteillä.

Tällä kertaa mistit tulivat Paperilohikäärmeestä. Flat Fabio Tornado Black oikeasta alakulmasta lähtien. Tämä musta on minusta sellainen "pelkkä musta" ilman kimalteita. Tummin violetti on Flat Fabio Wicked Witch Purple , vaaleampi violetti Starburst French Lilac Violet . Turkoosi on Flat Fabio Ocean breece Blue. Starburst on kimalteinen, Flat Fabio on ilman kimalteita. Lopuksi vielä mustalla Archival Inkillä leimailua.


Tämä toinen työ ei osallistu p*skikseen, mutta eikös olekin hieno työ 7-vuotiaalta? Hän diggaa väreissä Dylusionia tai ne vaan ekana osuivat käteen. Sininen tai oranssi taisi kuitenkin olla Colorwashia :D Sama tekniikka, osa aarteista on pojan omista varastoista. Mixed Media sopii siis mitä mainioimmin lasten kanssa työskentelyyn ja mitä enemmän aarteita saa kaivaa äidin varastoista työhön, sitä parempi...

8 kommenttia:

 1. Hienoja :)
  Pitäisi ehkä itsekin tutustua mixed mediaan, sen verran mielenkiintoiselta alkaa vaikuttaa.

  VastaaPoista
 2. Wau tosi hienot, taidan ottaa maalit esiin ja pihalle sotkemaan;-))m

  VastaaPoista
 3. Siis wautsi mitä töitä! Upea taideteos seitsemän vuotiaaltasi!

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtavia, varsinkin tuo violetti iski kuin metrinen halko!

  VastaaPoista