perjantai 27. syyskuuta 2013

Kontaktimuovia gelli platen kanssa

Sinellin kuukauden korttikisassa pistettiin haasteellinen aihe - kontaktimuovi. Muovi pintana on yleensä sellaista, että en käytä sitä korteissani ja mixed mediassakin kuorrutan muovin syvälle gessopinnan alle. Mutta koska olen nähnyt näitä videoita, niin pitihän minunkin kokeilla...


Käytin muutamaa Stencil Girlin sapluunaa - auringon säteitä, pieneneviä palluroita ja Border Circles. Lisäksi kokeilin, josko stanssatuilla kuvioilla saisi sapluunamaista kuviota aikaiseksi - piilotin lopputuloksen leikkeleiden alle - ei ihan mennyt nappiin. Akryylimaalit (sininen-vihreä-valkoinen) sekoittelin gelli platen kulmalla, aloitin tummasta tealista ja vaalensin sekoitusta aina valkoisella kerrosten edetessä. Lopuksi otin kuvioin talteen kontaktimuoville. Tupsuttelin helmiäisjauhetta kohtiin, missä ei ollut maalia ennestään.

Sapluunana olleet stanssatut kuviot otin talteen ja isoin kuvio päätyi korttiin. Sen kaveriksi Vintaj-maalilla maalattu metallilumihiutale ja päälle vielä mehiläisvahasta tehty koriste.

-----------------------------------------------------------------
Suureen Bigshot-haasteeseen sain käytettyä Spellbindersin Iron works-stanssia

3 kommenttia:

 1. Lopputulos on kaunis! Tykkään värimaailmasta valtavasti! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana ihana.

  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 3. Näyttää kauniilta! Kontaktimuovi on yleensäottaen aika hirveä aine ja tässä sitä on onnistuttu käyttämään :D

  VastaaPoista