perjantai 20. syyskuuta 2013

Minialbumi Lapista


Kesällä olen askarrellut ihan sydämeni kyllyydestä ja vaikka kuinka monta työtä on vielä julkaisematta. Tässä yksi niistä - minialbumi toissavuotisesta lapin reissusta. Laahaan aina pahasti skräppäilyssä jäljessä kuvien kanssa :D

Albumi on valmisalbumi Paperilohikäärmeestä ja olen koristellut sen mistailemalla ja kuviopapereilla päälystämällä. Tosin annoin aika paljon pahvin alkuperäisen värin näkyä sivuissa.

Myös sivuja on suihkittu misteillä, osa papereista on omatekoisia. Hieman sapluunoitakin tuli näemmä käytettyä koristelussa.Taas kerran aakkostarrat loppuivat kesken ja osa otsikoista on koottu monesta arkinjämästä, mutta eikös se tuo persoonallisuutta? Yritin myös tuhota lukuisia koristeita pois varastosta. Jälkikäteen näitä on mukava lueskella - yritin myös dokumentoida muistoja mukaan enkä vain liimailla kuvia sivuihin.3 kommenttia:

  1. Kerrassaan upeat kannet! Ihana albumi ja mielenkiinnolla tuli tutkittua kaikki kuvat ja tekstit. Pitääkin tehdä itekin oma albumi Lapin matkasta!

    VastaaPoista
  2. Mainio albumi! Ootko tulossa huomenna Leimailutaivaaseen?

    VastaaPoista
  3. Leimailutaivaassa nähdään! Olen 11-12 ja 14-15 Paperilohikäärmeellä ja 12:30-14:30 Anun Putiikeilla demoilemassa. Toivottavasti se hillitsee investointeja rajusti :D

    VastaaPoista