sunnuntai 3. elokuuta 2014

Neuloosi iskiMinä oikein mietin, miten tähän oikein päädyttiin....


Kaikki lähti pienestä viattomasta retkestä Millan kanssa kohti Decorettea. Ajatus oli vähän shoppailla askartelutarvikkeita, mitä ostoskoriin tulikin kerättyä ihan urakalla.. Paluumatkalla Tampereelle päätimme mennä vielä Paperilohikäärmeeseen, mutta Nokian moottoritiellä päätimme kiertää ensin Lankamaailman kautta. Ja eihän sieltä nyt ilman ostoksia päästy pois.


Pääsimme myös Paperilohikäärmeeseen, missä täydensin mm leimasinkotelovarastojani ja tein alekorista ostoksia - tuunauksia on ainakin tiedossa.


Ja niin, se neuloosi. Minulla on paha tapa kerätä lankoja ja aika ajoin toki saan niistä jotain aikaiseksi. Jostain syystä 30-asteen helle sai minut inspiroitumaan villapaitojen teosta ja neulekone päätyi varjoisalle terassille. Terassi ei ollutkaan yhtään hullumpi paikka työskennellä.


Ensiksi työn alle pääsi Lankamaailmasta ostettu Austerman Step (turkoosia ja moniväristä) ja tästä on tulossa villapaita (joka on nyt viimeistelyssä).
Tuijottelin huonoa omatuntoa potevana lankaröykkiöitä ja keräsin kaikki turkoosit, petroolit ja limenvihreät ohuet langat kasaan ja niistä tuli osat neuletakkia varten. Tämä raidoitus on aika hauska, lisäsin siihen hitusen mustaakin. Ja sitten kaivoin punertavasävyiset langat ja niistä tuli palaset kolmanteen villapaitaan (huppu on vielä kesken). Jännityksellä katsomme, milloinka saan kaikki nämä koottua yhteen. Kesken ovat myös vihreä huivi, raidallinen bolero ja anoppi toivoi juuri villasukkia... Taidan kaivata taas Helsingin junareissuja, jolloin pienet työt edes etenevät :D Eihän teille käy näin koskaan?3 kommenttia:

 1. Wau, mitä upeuksia olet saanut aikaan. Ihanat raidat noissa neuleissa.
  Minäkin mietin neuloosia kovasti. Eilen jalkani kipsattiin melkein polveen asti. Saas nähdä saanko mitään saikun aikana aikaiseksi.

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä kiva shoppailureissu! Ja mielettömän kivan näköisiä noi sun neulomukset :)

  VastaaPoista
 3. Wautsiwau, upean värisiä raikkaita neuleita. Kyllä kelpaa syksyn pimetessä noilla mieltä piristää ja kroppaa lämmittää. Ihania!

  VastaaPoista