maanantai 8. syyskuuta 2014

Tunnelmia Leimailutaivaasta

Terveiset Leimailutaivaasta! Päivä oli pitkä. mutta erittäin mukava. Milla haki minut kotoa jo aamulla klo 6 ja kotiin pääsin heitettyämme kuorman tavaraa Paperilohikäärmeeseen klo 21.30...


Päivä kului kantaessa tavaraa, järjestäessä tavaroita pöydille ja tietysti demoillessa. Paperilohikäärmeessä demoilin mixed mediaa pariin otteeseen. Töistä teen postaukset myöhemmin, sillä ne kaipaavat vielä pientä viimeistelyä. Anun Putiikeissa tuunailin pahvileikkeleitä.

Kuten tavallista kamera oli mukana, mutta sen käyttö unohtui.


Maikkis demoilemassa akryylimusteita Paperilohikäärmeellä.


Samassa paikassa Kaisa tekemässä Art Journal-kirjaa.Paperilohikäärmeen Elina kaivertamassa upeita leimasimia.


Milla tietysti gelleili (tällä kertaa puun lehtien kanssa) ja kokeili Lindyn jauheita Paperilohikäärmeellä.


Työn jälkeen tiedossa on aina myös hyvia eli shoppailua! Tässä ovat vielä ne omat ostokset. Yritin olla järkevä ja hillitä itseäni heräteostoksissa. Alku sujui vielä hyvin eli 6 pakettia erilaisia korttipohjia ja paljon 2-puolista teippiä tulevia joulumyyjäisiäkin silmällä pitäen. Skräppisivuja varten hankin yhden mustan kansion ja sinne lisäsivuja.

Tähän asti menikin ihan hyvin, sitten menikin vaihde heräteostoksiin. Anun Putiikeissa oli puoleen hintaan MME:n ihania paperikkoja ja ne piti pelastaa meille.


Muutama kiva joululeima ja joulutervehdysleikkeleitä. Maskeja ei voi koskaan olla liikaa ja jalkapalloilijan äitinä tarvitsen ehdottomasti futispallostanssin :) Demoilin vahingossa itselleni Shaker-tusseja ja totesin jäljen olevan ihanan vahva, paksu ja peittävä ja niitä minun piti ostaa muutama mixed mediaa silmällä pitäen...


2 kommenttia:

  1. Itsekin tuolla pyörähdin. Kivat messut ja paljon tavaraa tuli taas kannettua kotiin, vaikka piti vain ostaa jotain pientä :) Kamera jäi minulta tyystin kotiin. Nyt onkin pakko kunnostautua tuolla korttirintamalla kun on niin paljon uusia tarvikkeita!

    VastaaPoista
  2. Kivoja löytöjä olit tehnyt! Itse ostin kanssa korttipohjia, muutaman stanssin ja leimasimen, periaatteessa tosi pienillä hankinnoilla selvisin tällä kertaa, mutta hyvä niin, sillä kotona on niiiiiiiin paljon tavaraa, että on pakko saada niitä korteiksi asti ennen enempiä ostoksia! Mutta kivaa oli!! JA nuo kaikki hankinnat ovat taas sarjassamme "MustHave".

    VastaaPoista