sunnuntai 1. tammikuuta 2017

TOP 10 askartelut vuonna 2016


On taas se aika vuodesta, kun muistellaan menneitä eli vuotta 2016. Vuosi kului bloggausta vähentäen, koska aikaa piti jäädä myös liikunnalle (miten nuo makkarat kertyy vyötärölle) ja työni vie aivan liikaa aikaa pois vapaa-ajan harrasteista. Matkustelen siis useamman kerran viikossa aina Tampereelta Helsinkiin ja illaksi takaisin kotiin...


Kortteja on varastoissa liikaakin, joten art journal oli tänä vuonna blogissa eniten näkyvä teema. Kesän jälkeen sentään sain luvan itseltäni tehdä joulukortteja ja oih, kun korttien tekeminen on ihanaa! Jonkin verran ehdin harjoitella piirtämistä ja olen vieläkin niin ylpeä tuosta silmästä. Toivottavasti saan lisää rohkeutta 2017 jatkaa piirtämisharjoittelua!


Gelliplate, tuo suosikkini ja akryylimaalit. Sormet syyhyävät tekemään lisää värikokeiluja..


Maskit ja leimat sekä valkoinen geelikynä!


Löysin neonväristä uuden ihastuksen kohteen! 80-luku, täältä tullaan!


Jotenkin luovuin jossain vaiheessa omatekoisista art-kirjoista ja nämä Dylusonin kirjaset tulivat tilalle.


Leimasinten läpikäynti odottaa vuonna 2017. Samalla siitä tulee inspiraatiota myös art-sivuihin...


Brushoja tuli käyttyä liian vähän ja oikeastaan itsetehtyjä taustojakin. Olen himmaillut kuitenkin papereiden ostossa ihan kunnialla, joten korttien tekemisen boikotti vaikuttaa tässä paljon. Pitää muistaa ystäviä paljon korteilla ensi vuonna, jotta pääsen taas jatkamaan niiden tekemistä!


Metallikoristeet, verdayt ja ruosteinen ilme. Tulevana vuonna haluan tehdä myös muutaman mixed media taulun taas pitkän tauon jälkeen. Niitä on kesken kyllä useampikin :)


Tulevalle vuodelle myös toivon paljon käyttöä mistille eli tuolle leimailutyökalulle. Olen korttiboikotista huolimatta investoinut useampaankin kerrostettavaan leimaan ja pitäähän nuo saada pian käyttöönkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti