sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Hautausmaa

Viime aikoina skräppäys on jäänyt hieman vähiin, kun olen säätänyt jouluaiheissa ja korttikasa on kasvanut. Tässä kuitenkin on jotain aiheeseen liittyvää. Koska kotimaiset skräppäyshaasteet ovat vähissä (lukuunottamatta Vuoroin Vieraissa haastetta!), niin päätin viime tingassa osallistua Scrap365-haasteeseen.

Valmiit asettelut eivät ihan ole helpointa minulle skräppäyksessä, mutta koetetaan. Pöydällä lojuvat kuvat olivat malliin nähden hieman turhan isoja, joten sovelsin hieman. Pohjapaperin valitsin kortin sävyihin sopivaksi ja loput paperit tongin valtaisasta silppulaatikosta. Niitä on tullut käytettyä viime päivinä joulukorteissa. Mutta kun kuvakin on jouluaatolta, joulupaperit sopivat siihen kuin nenä päähän! Tummensin paljon papereiden reunoja, mutta näin sain yhden turhan kirkkaan paprun sopimaan hyvin sävyihin. Chipboard-kuviot EP ja My Mind's Eye, teippejä, kakkupaperia, lävistettyjä lumihiutaleita, pitsiä. Minä kyllä tykkään tästä vaikka onkin kovin erilainen mitä viime aikoina muuten itse tekisin.

I participate with this page to Sketch365-challenge. Pictures are from the last year, Christmas Eve. We visit to cemetery and temperature was quite chilly -25 C. But white snow, thousend candles and sunset are worth it!

6 kommenttia:

  1. Todella ihana ja kauniin värinen sivu!

    VastaaPoista
  2. Thank you for interpreting the sketch from my page with your beautiful snowy touches. It's lovely!

    VastaaPoista
  3. thank you for taking part in the cahllenge with a great take on the sketch.

    VastaaPoista
  4. Beautiful LO - love how you used the sketch. TFS!

    VastaaPoista
  5. Todella ihana! Ja tykkään erityisesti sinun värivalinoista :) Ja kiva oli muutenkin piipahtaa katsomassa sinun blogia :)

    Terkuja pohjois Ruotsista :)

    VastaaPoista