sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Sateenkaaren tuolla puolen

 I did it! Syksy tarkoittaa minulla aina neulomisvimmaa, joka sitten hiljaa laantuu. Nythän minun pitää päästä eroon langoista (siis neulomalla tai virkkaamalla) ennenkuin saan ostaa yhtään mitään uutta. Lankakasoissa on jämiä, keskeneräisiä töitä ja jotain ihanuuksia. Helpointa on aloittaa niistä ihanuuksista eli tässä on ystäväni tuomasta vironvillasta Revontulihuivi.

Ystäväni toi Virosta useamman vyydin villaa viime talvena. Tätä sateenkaaren väristä oli kaksi vyyhtiä. Toisen tein pitkiksi villasukiksi viime talvena ja toinen on odottanut oikeaa hetkeä. Facebookin neulontaryhmässä tehdään toinen toistaan ihanampia töitä ja sieltähän minäkin tämän mallin bongasin.

Kasvatin mallihuiviin lisäkerroksia, sillä huivi tuntui muuten kovin pieneltä ja halusin ihan reilun kokoisen lämmittimen itselleni (enkä minä ole ihan pienimmästä päästä). Tämä malli on kyllä mukavan helppo - olen neulonut tätä pääosin kursseilla ja kokouksissa, jossa pitää keskittyä asiaan ja kaveriksi tarvitaan jotain helppoa neulottavaa.

Seuraavaksi pitäisi tehdä muksulle ja minulle pipot - pitää kaivaa joko Raverlysta ja naamakirjasta jotain ihania ideoita.


6 kommenttia:

 1. Vau! Ihanan värikäs huivi! Kyllä tuota kehtaa ulkoiluttaa.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana! Minäkin haluan! :D

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis! Öh, helppoa neulottavaa? Ei meikäläiseltä onnistuisi ;)

  VastaaPoista
 4. No siinäpä on ollut tikuttamista! Upea!

  VastaaPoista
 5. Voi, mikä värikäs piristys! Tuo harteilla ei varmasti voi tuntea oloaan harmaan apeaksi.

  VastaaPoista