perjantai 19. lokakuuta 2012

Vuoroin vieraissa - Creomin luona

Tällä viikolla oli tarjolla BINGOa Creomin innoittamana Vuoroin Vieraissa haasteessa. Vaikka valitsemani rivi oli todella herkku - Metalli-Turkoosi-Maali, niin lopputulos kyllä niin mahalasku. Pidän kyllä tuosta sapluunalla tehdystä viirinauhasta, maalipyöpyröistä, glossysydämistä, koska niissä on itsetehdyn tuntua. Mutta ne ei tyyliltään sitten lopulta menneet yhtään yhteen _muka_ nerokkaasti valittuihin OA: n papruihin. Paperit ovat niin eri maailmasta ja sävyt maaleissa ja musteissa ovat niihin nähden liian vahvat.

Mutta tällä mennään ja lupaan itselleni tehdä uuden työn, rivi oli kuitenkin inspiroiva. Ehkäpä Emmon ja Creomin innoittamana - heidän Finnabair-sivut huutavat kokeilemaan samaa. Ja kun moukaroin säpäleiksi mun BigShottini, niin mulla on sitä "kaameata" roskaakin sivuun ympättäväksi. (Siis hajotin BigShotni ja sitä piti eilen moukaroida, jotta sain syövereistä stanssit ja levyt irti.)

4 kommenttia:

 1. Kiitos osallistumisesta! Hieno tästä tuli ja täyttää suoran kriteeri mainisoti :) Voi surku sun bigshottia...no toivotaan, että osat kelpaavat skräppisivun täytteeksi ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanat viirit! Ihan huippu kiva sivu!

  VastaaPoista
 3. Hieno sivu! Ihanan vesimäisiä nuo viirit ja sydämet.

  VastaaPoista
 4. Rouhea sivu täynnä hienoja yksityiskohtia. Kiitos osallistumisestasi!

  VastaaPoista