lauantai 1. kesäkuuta 2013

Särkynyt sydän

Skräppihetket haasteessa aiheena oli RIKKI ja se oli minusta vaikea aihe. Viime aikoina mikään ei ole mennyt rikki ja kuvistakaan ei särkyitä tavaroita löytynyt. Mutta lopulta törmäsin näihin kuviin, joissa voisi olla aiheena myös särkynyt sydän. Alunperin olin varmasti ajatellut kirjoittavani kiukuttelevasta kakarasta, mutta tällä kertaa näkökulma lienee lapsen silmin :)

Taustan olen tehnyt jo aikaisemmin ja se on odottanut vain käyttötarkoitusta. Leimailin Dylusion-leimoilla ja embossasin ne valkoisella. Päälle kahta eri Dylusions-mistiä. Koristeet olivat tällä kertaa hyvin yksinkertaisia- teippiä ja tarroja. Sekä pari stanssattua lehteä - pitihän sitä Suureen Big Shot-haasteeseen saada parit stanssit käytettyä :D Nyt siis tositoimiin pääsivät uusi kirjainstanssi sekä tuo Spellbinderin lehtistanssi.


1 kommentti:

  1. Todella hyvännäköinen tuo fontti, hyvä ostos! Hankala skräppihetket haaste tälläkertaa, saa nähdä ehdinkö tehdä haasteeseen itse mitään, kun mitään rikkinäistä ei oikein tule mieleen. Sulla on hyvin onnistunut sivu. :)

    VastaaPoista