tiistai 16. heinäkuuta 2013

Puuhis arpoo ! sekä Mekkokortti


Uskomatonta mutta totta - minulla on nyt 100 lukijaa bloggerin kautta! Sen kunniaksi pistän pienen arvonnan pystyyn - paketissa on mm. stanssi, nauhoja, gorjuss-tavaraa ja pieni sketch-kirja tuunattavaksi. Kiitokset kaikille ihanille vierailijoille - on mukava lukea teidän jättämiä kommentteja! Jatkakaa vain ahkerasti piipahtamista täällä, sillä seuraava tasaluku eli 100 000 käyntiä blogissa on tulossa kesän lopussa ja senkin kunniaksi tulee varmasti uusikin arvonta. Oikea juhlavuosi meneillään siis täällä :)

Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin tähän postaukseen ja arvontaa suoritetaan 26.7. Postittelen palkinnon vain Suomeen.

Bloggerin Reader lopetti eilen valitettavasti toimintansa eli sitä silmällä pitäen olen järjestänyt muitakin tapoja seurata blogini päivityksiä. Voit seurata blogin tapahtumia ja muitakin päivityksi esim Facebookissa:ssä, Blogilistalla tai Bloglovin':n kautta tai Networkedblogsin kautta - vaihtoehtoja siis riittää korvaamaan Readeriä.

Sitten se päivän tuotos - Kortiston haasteeseen mekkokortti. Haasteessa piti inspiroitua jostain haasteessa olleesta kortista ja minä inspiroiduin juuri tämän haasteen mekkokortista. Sinellin alesta tuli nimittäin napattua tuo mallinukke-stanssi ja halusin pukea sen. Reseptiin tuli tällä kertaa kangasta, organza-nauhaa, pompom-nauhaa ja ruusuja.


31 kommenttia:

  1. Onnea onnea lukijakaartista! Itse vaihdoin readerin feedlyyn, on aika samanlainen paitsi parempi :D Upea mekkokortti!

    VastaaPoista
  2. Onnea minultakin :) Itse olen vasta innostunut askartelusta, skräppäyksestä, ym. joten kaikenlaiset askartelutarvikkeet olisivat hyvin tervetulleita vaatimattomaan valikoimaani :)

    VastaaPoista
  3. Onnittelut. Ilman muuta mukaan ihanan palkinnon arvontaan. Ja kaunis on tuo mekkokorttikin. Ihanat värit.

    VastaaPoista
  4. Vau! Onnea lukijamäärästä ja tulevasta kävijämäärästä myöskin! Kortti on todella upea, ihanat värit ja kauniisti aseteltu! Ehdottomasti mukaan ihanan palkinnon arvontaan!

    P.S. Minullakin on blogissa arvonta menossa, kannattaa käydä kurkkaamassa. :)

    VastaaPoista
  5. OIjoi.. noin ihana palkinto (ah Gorjuss). Pakkohan tähän on osallistua (ja mikä parasta, minulle palkintoa ei tarvitsisi edes lähettää vaan voisin vaikka ajella hakemaan sen ;) )

    VastaaPoista
  6. Ihana blogi ja ihana gorjuss palkinto. Onnittelut lukijamäärästä minultakin. Kivoissa blogeissa on kiva käydä. (poistin edellisen kun se tuli "väärällä" nimellä :)

    VastaaPoista
  7. Onnea lukijamäärästä. Mukana arvonnassa. Ihana palkinto :D

    VastaaPoista
  8. Paljon onnea ja mukaan arvontaan. :)
    Valtavan hieno palkinto.

    VastaaPoista
  9. Satasella onnea!
    Ihanuutta minäkin tavoittelen arpalipulla.
    Viltsu

    VastaaPoista
  10. mukana ollaan tottakai, kiva arvonta

    VastaaPoista
  11. Onnea ja halauksia suuresta suosiosta. Mukavaa olla lukijasi ja piipahtaa täällä blogissasi

    VastaaPoista
  12. Hihi, arvaa kuka väänsi juuri mekkoa pahvimallinuken päälle puolen yötä? Onneksi olkoon lukijamäärästä! Mua ei tartte laskea arvontaan.

    VastaaPoista
  13. Unoa upea tuo tekemäsi mekkokortti!! Ihana mekko! Enpä taitaisi osata edes lähellekään tuollaista, vaikka kuinka yrittäisin.. :D Onnea suuresta lukijamäärästä! Ja ihmekkös tuo, blogissasi on niin ihanaa saada vierailla ihailemassa kauniita tuotoksiasi. :) Innolla mukaan tietty myös arvontaan! :)

    VastaaPoista
  14. Mahtava kortti ja mahtava arvonta ;)!

    VastaaPoista
  15. Paljon onnea, mahtava lukijamäärä, eikä ihme. Blogiasi on ilo lukea ja töistäsi itsekin inspiroitua. Mekkokortti on ihana idea, taidan itsekin toteuttaa samantapaisen elokuussa 1-v täyttävälle kummitytölleni. Arvontaan haluan osallistua toki myös minä.

    VastaaPoista
  16. Onnittelut Lukijamäärästä! Mukaan arvontaan haluaisin!

    VastaaPoista
  17. Mukaan arvontaan. Onneksi olkoon !

    VastaaPoista
  18. tosi kiva arvonta onnea paljon! x_unrated at hotmail.com

    VastaaPoista
  19. onnea paljon. mariestrange(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  20. Onpa hieno määrä vierailuja - kertoo positiivista viestiään blogin sisällöstä =) Mukaan arvontaan.

    VastaaPoista
  21. ONNITTELUT lukijamäärästä ja mukaan ihanaan arvontaan :) Täällä on aina mukava piipahtaa!

    VastaaPoista
  22. Todella hieno kortti!

    Onnittelut, huima määrä lukijoita! Mielelläni lähden mukaan arvontaan. :)

    VastaaPoista
  23. Siis vau, tuo mekkokortti on aivan älyttömän upea!

    "Tykkään" sun FB-sivusta, jee! Mukana olen arvonnassa (oon Suomessa elokuun puoleen väliin, jos satun voittamaan, niin voi postittaa Suomeen:D)

    VastaaPoista
  24. Onnittelut!! Ilman muuta kokeilen onneani arvonnassa! Mekkokortti on ihan mielettömän hieno!

    VastaaPoista
  25. Onnea lukijamäärästä! Mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  26. Onnittelut myös minulta! Ilman muuta ilmoittaudun mukaan ihanan palkinnon arvontaan. Niin kaunis on tuo sinun mekkokorttisi =)

    VastaaPoista