tiistai 15. maaliskuuta 2011

Jehkon Maalishaaste - itse tehty tausta

Jehkon maalishaasteessa oli ihan mieluinen aihe - itse tehty taustapaperi. Tutulla ja turvallisella toteutuksella kuitenkin etenin ja leimasimiksi arvoin tekstileimasimen (DistressInk Old Paper värinä), sudenkorennon (Weathered Wood) ja pari postileimaleimasinta (Old Paper ja Vintage Photo), Timpan teippejä testattiin lisää ja yritän päästä kukkasista eroon. Teksti oli poikkeuksellisesti käsin kirjoitettu. Nyt on kyllä sellainen olo, että haluaisin suomalaisia tekstileimasimia käyttööni, pitääpä vähän katsastaa valikoimia nettikaupoissa...

Pari nappia vielä koristeeksi. Ystäväni vinkistä poikkesin tänään erääseen nappikauppaan, missä sai kourallisen nappeja eurolla. Jämänappeja oli iso lootallinen ja sinnikkään kaivamisen jälkeen sieltä löytyi muutakin kuin tummia värejä. Kouraan muuten mahtuu 100 pientä nappia, 10 isoa nappia ja 2 isoa solkea. :) Ihan hyvä diili.

Edit: Samaa taustaa käytetty myös tässä kortissa

5 kommenttia:

 1. Hih! Kannattaisi siis lähettää isokourainen mies nappikaupoille. Vaatinee tosin hyvän ohjeistuksen.

  VastaaPoista
 2. onpa ollut hyvä tarjous... minäkin olisin innolla kyllä kaivanut... mä RAKASTAN NAPPEJA _ juuri äsken taas liimasin pari nappia yhteen työhön.... :D Korttisi on upea ja ihana toteutus! kiitos kun osallistuit!

  VastaaPoista
 3. Missä tämä nappikauppa on? Tahtoo kans nappeja..=)

  VastaaPoista
 4. Tamperelaiset suuntaavat kohti sipulikirkon viereistä nappi&ompelutarvikeliikettä...

  VastaaPoista