sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Olen kukkaholisti

Inspiroidu haasteessa puhuttiin Rutiineista. Inhoan rutiineja ja yritän tehdä monet asiat mahdollisimman eri tavoin. En pysty tekemään vaikkapa samanlaisia kortteja montaakaan samanlaista. Pojan juhlien kutsukorteissakin oli variaatiota :) Mutta jotain rutiineja minulla on, nimittäin kukkien kasvatus. Tosin se painottuu kevääseen ja kesään. Ja NYT on kevät alkamassa... Syksyllä kirjoitetaan pitkä lista pihan epäkohdista ja unelmia ja nyt keväällä alan toteuttaa niitä. Ostetaan siemeniä ja kukkamukuloita, käydään varaamassa kesäkukka-amppelit, tilataan multa ja turve, aloitetaan esikasvatus, ostetaan ekat orvokit pihaan..  Mutta kohta alkaa mm jokapäiväinen kukkien kastelu, ensin taimien, sitten kymmenien kukkaruukkujen ja perennapenkkien ja mansikkamaiden ja... Oho, ei nyt olla ihan niin pitkällä keväässä.

Eka leiska muuten, jossa olen käyttänyt jotain muuta kuin yksiväristä taustaa. 

8 kommenttia:

  1. Suloinen leiska! Taustapaperi ja valokuvat sopivat hauskasti yhteen :) Aivan upeita nuo auringonkukat, oijoi. :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis, tasapainoinen leiska! Tuo taustapaperi on kuin juuri tehty tähän. Ihanasti tehty otsikko.

    VastaaPoista
  3. Hauska ala- ja yläreuna!

    VastaaPoista
  4. Hienosti toimii tuo paperi taustana! Noi pilvet on niin <3

    Mä oon niin onnetoon viherpeukalo, etten viitti edes yrittää...

    VastaaPoista
  5. Tämäpäs iloinen ja kohta ajankohtainen juttu,ostin juuri kaupasta ekan siemenpussin: kosmoskukkia. Ihanat auringonkukat sivussas!

    VastaaPoista
  6. Ihana auringonkukkasivu, tuo papru käy aiheeseen niin hyvin.

    VastaaPoista
  7. Ihanan pirteä sivu <3 Kaikki sopii hienosti yhteen, pilvet, majava, kukat ja hauska otsikko! Jotenkin huoleton kokonaisuus, joka saa kaipaamaan yhä enemmän kevättä ja kesää :D

    VastaaPoista