sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Lentäviä

 Tämä kortti on pyörinyt työpöydällä pitkään. En ole keksinyt, kuinka jatkaisin sitä pöllön ja puun jälkeen (Doodle Factory). En ole halunnut peittää tuota puuta. Lopulta laitoin vain lyhyen tervehdyksen tarrakirjaimilla, mutta jokin jäi uupumaan. Miten itse olisit korttia jatkanut? Hauskaa kortissa on materiaalit, tässä on käytetty October Afternoonin Campfire paperikon papereita ja pöllö on leimattu muuten hieman aneemiselle paperille, mutta tässä tarkoituksessa paperi onkin ihan hauska.

Samaa tekniikkaa olen käyttänyt tässä toisessa kortissa ja leimannut kuviopaperille tuon Doodlen lohiksen. Tämä kortti on kyllä luokkaa "söpöjä papereita isketty vain yhteen ja uutta stanssia testattu" Toivotaan kuitenkin että joku käyttö sille tulee jossain vaiheessa.

Kummatkin kortit varmaan sopivat Peikkotytön maaliskuun haasteeseen - lentäviä?

4 kommenttia:

  1. Suloinen lohis ja kiva pöllö!
    Itse olisin varmaan lisännyt nauhaa tai lankaa oikealle sivulle ja siihen pari nappia. Tekstin olisin jättänyt ehkä kokonaan pois tai dymottanut.

    VastaaPoista
  2. Söpöjä kortteja. Musta toi eka on kiva tuollaisenaan. Mutta jos jotain pitäisi lisätä niin sitten olisin lisännyt ehkä jonkun toisen värin, esim. väritellyt puusta noita lehtiä osittain ja sitten lisännyt jotakin värikkäitä koristeita puun oksille, kuten vaikka pieniä vaaleanpunaisia nappeja :P

    VastaaPoista
  3. Hyviä vinkkejä, täytyypä tehdä pieni variaatio ja verrata kortteja. Kiitoksia. Napit olisi kyllä sitä _minua_

    VastaaPoista
  4. Kauniita molemmat! ♥ Kiitos osallistumisestasi! :)

    VastaaPoista