sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Askartelutreffien satoa

 Kansainvälinen korttipäivä kului kortteilun merkeissä Heinolassa SannaS:n järjestelemillä Askartelutreffeillä. Päivä kului aivan ihanassa seurassa - pöydässämme oli Loharin poppoota (Milla, Elina, Piia, Maikkis) täydennettynä vielä Kaisalla.

Sanna järjesti meille kaksi haastetta. Etukäteen tiesimme, että miehisiä kortteja pitäisi tehdä ja minä maskailin Urban Stampseilla ja Mix'd Media INX:eillä yksinkertaisen kortin.

Yllätyshaasteena oli luonnoshaaste ja se tuottikin enemmän päänvaivaa. Korkkasin uuden Chocolade Baroquen joululeimasetin ja päätin kokeilla onnistuisiko siitä luonnoksen mukainen kortti. Kuuset on leimattu Indicon-värisellä Mix'd Media INX:llä ja käsitelty sen jälkeen värittömällä kohojauheella. Koska en ottanut yhtään kuviopapereita mukaan, piti luonnoksen viiri tehdä käsin samalla musteella ja kohojauheella.  Koristeeksi stanssasin Spellbindesin lumihiutalestanssilla hiutaleen  ja käsittelin sen Aged Ivory-värisellä kohojauheella (kiitos Piialle lainasta). Tekstin ja kohotarrapalat taas jouduin lainaamaan Millalta. Sitähän varten askarteluystäviä on?


6 kommenttia:

  1. upeat kortit sait aikaan, hienosti vastattu haasteisiin... =)
    ISO kiitos viimeisestä!!

    VastaaPoista
  2. Tämä onkin superhieno kortti, kuolaus jatkuu vielä :-))
    Nyt sainkin tuon värin selville, oli tosi kiva nähdä ja katsoa huipputekemistä ;-DD

    VastaaPoista