keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Avainkaulanauha


Töissä pitäisi olla avaimet & nimikyltti esillä. Kaulanauhoista minulla on ollut kaikennäköisiä tylsiä versioita ja päätin, että nyt haluan nättiä, naisellista ja ehdottomasti värikästä aikaiseksi.

Kaikki lähti tuosta turkoosista napista liikenteeseen ja sen ympärille päätin rakentaa kaulanauhan. Löysin varastoista myös turkoosia nauhaa, mihin pujottelin varastoista turkooseja ja pinkkejä puuhelmiä ja tyhjensin kaikki pienet metallihelmetkin mukaan. Avaimet saa kiinni tuohon lukkoon.

Nauhaa on jo testattu töissä ja ihan toimivaksi havaittu. Ja ehdottomasti muista poikkeava (tosin olen töissä miesvaltaisella alalla eli eli harva kolleega tätä kaulaansa laittaisi :) ).

Koska tässä nauhassa on säännöllisesti toistuvia helmirykelmiä, niin tämähän sopii mitä mainioimmin päivän p*skikseen mukaan.

5 kommenttia:

 1. Onpa ihana! Mahtavat värit, varmasti tosiaan omansa tunnistaa :)

  VastaaPoista
 2. Hih, juuri kirjoittelin itsekin postausta omasta avainkaulanauha tekeleestäni kun huomasin sinunkin tehneen. Omasi on kyllä todella hieno ja upeissa väreissä. Voi kun olisi itselläkin rohkeutta pitää moista :)

  VastaaPoista
 3. Ompas ihan väripläjäys-koru :)

  VastaaPoista
 4. Ihana ja värikäs! Sain ystävältäni myös avainkaulanauhan,mutta jäin jo siitä ovenkahvaan kiinni ja se katkesi... :)

  VastaaPoista