maanantai 11. elokuuta 2014

Matka Luovuuteen: Valokuvauskurssi


Viikonloppu sujui siis aivan mahtavissa tunnelmissa Minnan ja Elinan järjestämässä Matka Luovuuteen-tapahtumassa Turussa Bore-laivalla. Ennenkuin edes pääsimme Kaisan ja Millan kanssa Turkuun asti, olimme käyneet kolmessa askartelukaupassa :) Täytyy kiittää Paperilohikäärmeen Elinaa, Dekoreten Ritaa ja Klemmarikellarin Jonnaa, jotka kaikki avasivat kauppansa perjantaina vain meitä varten...

Perjantaina aloittelimme valokuvauksella, lauantaina sukelsimme Finnabairin canvaskurssille ja Elinan minialbumikurssille ja sunnuntaina kokeilimme rajojamme Minnan skräppisivukurssilla ja  jatkoimme Finnabairin kanssa skräppisivulla. Noista muista kursseista enemmän kuluvalla viikolla, mutta tässä muutamia tunnelmakuvia valokuvauskurssin antimista.

Perjantaina jalkaannuimme pareittain Bore-laivalle ja sen ympäristöön ja aloimme ottaa kuvia toisistamme. Meillä oli vain taivas rajana ja moni olikin ottanut erilaista rekvisiittaa mukaansa linnanneitojen puvuista tyhjiin valokuvakehyksiin, hattuihin tai korkokenkiin. Minun parina ja reissun kämppiksenä oli Kaisan
 . Kuvasimme lähinnä Bore-laivalla ja sen vieressä olevalla Karjala tykkiveneellä. Tässä muutamia otoksia - saimme kivoja kuvia toisistamme.







Illalla suuntasimme koko kurssipoppoolla syömään ja "yllättäen" Loharin poppoo löysi itsensä taas kerran samasta pöydästä - Maikkis, Milla ja Kaisa.




 Lampaankaretta, njam....


2 kommenttia:

  1. Kiitos seurasta! :) Oot saanu mustakin tosi hyvän kuvan :D

    VastaaPoista
  2. Hienoa että tuli onnistuneita kuvia. Kiitos kämppikselle seurasta!

    VastaaPoista